Buzz

Tο «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε έχει το πρώτο του τρέιλερ

στα 10

Μετά την ανακοίνωση πως η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε θα κάνει την πρεμιέρα της στο 57ο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο, βλέπουμε και τις πρώτες εικόνες της.

Flix Team
Tο «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε έχει το πρώτο του τρέιλερ

Η νέα πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix, το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, θα ξεκινήσει τον (οσκαρικό) γύρο του θριάμβου από το 57ο New York Film Festival - ένα αγαπημένο φεστιβάλ για τον Nεοϋορκέζο σκηνοθέτη, ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος του διευθυντή του, Κεντ Τζόουνς. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε χτες και σήμερα, επιτέλους, έχουμε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: Θα είναι το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε το Οσκαρ του 2020;

Irishman 607 1

Irishman 607 4

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με σενάριο που υπογράφει ο Στιβ Ζέλιαν του «Moneyball», διεύθυνση φωτογραφίας του Ροντρίγκο Πριέτο των «Silence» και «The Wolf of Wall Street», και παραγωγή Netflix, το «Irishman» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» (2003) του Τσαρλς Μπραντ που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους του μεγαλύτερου συνδικάτου, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και αυτός που θεωρείται ότι τον σκότωσε.ένα επικό saga για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ένας απατεώνας και πληρωμένος δολοφόνος που δούλεψε μαζί με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Γεφυρώνοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια της Αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, θρυλικού αφεντικού εργατικής ένωσης, και προσφέρει ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσα από τους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του διεργασίες, έχθρες και συνδέσεις με τη μαζική πολιτική.

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Alice Tully Hall του Lincoln Center, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε περισσότερα: