Buzz

O Μπράιαν Κράνστον και ο Κέβιν Χαρτ είναι έτοιμοι για το ριμέικ των «Αθικτων»

στα 10

To πολυαναμενόμενο ριμέικ των «Αθικτων», της τεράστιας γαλλικής επιτυχίας, βρήκε τους πρωταγωνιστές του.

O Μπράιαν Κράνστον και ο Κέβιν Χαρτ είναι έτοιμοι για το ριμέικ των «Αθικτων»

Ηταν 2013 όταν γράψαμε πρώτη φορά για ένα αμερικάνικο ριμέικ των «Αθικτων», της τεράστιας επιτυχίας των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς από το 2011 που παραμένει μέχρι και σήμερα (με 19.4 εκατομμύρια εισιτήρια) η δεύτερη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στη Γαλλία.

Τρία χρόνια μετά, μαθαίνουμε πως βρέθηκαν οι ηθοποιοί που θα παίξουν τους ρόλους του Φρανσουά Κλουζέ και του Ομάρ Σι, πατώντας πάνω στη σεναριακή διασκευή που έχει κάνει ο Πολ Φιγκ («Οι Φιλενάδες») και σε τελική σκηνοθεσία του Σάιμον Κέρτις του «Μy Week With Marilyn» και όχι του Τομ Σάντιακ όπως είχε ανακοινωθεί παλιότερα.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τους «Αθικτους»

Intouchables 607

O Μπράιαν Κράνστον (του «Breaking Bad» και του «Trumbo») θα υποδυθεί το ρόλο του Φρανσουά Κλουζέ, ενώ ο Κέβιν Χαρτ της νέας γενιάς των κωμικών της Αμερικής θα υποδυθεί το ρόλο του Ομάρ Σι, φτιάχνοντας με τη σειρά τους ένα δίδυμο που φιλοδοξεί να σκορπίσει τα ίδια κύματα γέλιου και συγκίνησης όσο και οι προκάτοχοί τους στην πρωτότυπη ταινία.

Το αποτέλεσμα θα έχει πολύ ενδιαφέρον, τουλάχιστον για όσους αγάπησαν πολύ την ταινία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς, αλλά πιο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο ο Μπράιαν Κράνστον αξιοποιεί τη μεγάλη επιτυχία του τηλεοπτικού «Breaking Bad», συγκεντρώνοντας τον ένα σπουδαίο ρόλο μετά τον άλλον στο σινεμά και την τηλεόραση. Μετά την υποψηφιότητα για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το «Trumbo», θα τον δούμε ως Λίντον Τζόνσον στο «All the Way» του ΗΒΟ και σίγουρα στο μέλλον στους ρόλους που του αξίζουν.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: