Buzz

Πρόσεχε τι εύχεσαι. Η Μέριλ Στριπ μας προειδοποιεί στο πρώτο τρέιλερ του «Into the Woods»

στα 10

Σκηνοθετημένο από τον Ρομπ Μάρσαλ βασισμένο στο μιούζικαλ του Στίβεν Σοντχάιμ και με ένα καστ που περιλαμβάνει εκτός από την Στριπ, την Εμιλι Μπλαντ, την Ανα Κέντρικ και τον Τζόνι Ντεπ, υπόσχεται να κάνει τα επόμενα Χριστούγεννα σκοτεινά μελωδικά.

Πρόσεχε τι εύχεσαι. Η Μέριλ Στριπ μας προειδοποιεί στο πρώτο τρέιλερ του «Into the Woods»

Δημοφιλές τόσο στο Broadway και στο Λονδίνο, βασισμένο στα παραμύθια των αδελφών Γκρίμ, το μιούζικαλ του Στίβεν Σοντχάιμ έμοιαζε προορισμένο να φτάσει αργά ή γρήγορα στην οθόνη.

Με τον συνθέτη να γράφει δύο καινούρια τραγούδια για την κινηματογραφική του μεταφορά και την Μέριλ Στριπ να κρατά τον ρόλο της κακιάς μάγισσας, ήδη το ενδιαφέρον μας είναι εξασφαλισμένο.

Με ένα θαυμάσιο καστ και τον Ρομπ Μάρσαλ που έχει αποδείξει πως ξέρει να σκηνοθετεί ηθοποιούς που τραγουδούν στο «Σικάγο», το φιλμ θα φτάσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2014 φιλοδοξώντας να επαναλάβει την επιτυχία του «Maleficent» και γιατί όχι να την ξεπεράσει, αφού εδώ υπάρχει ήδη μια μεγάλη βάση θαυμαστών.

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μπορεί να μην έχει ίχνος από τραγούδι και μόνο ένα πλάνο από τα χέρια και τα πόδια του Τζόνι Ντεπ που υποδύεται τον κακό λύκο σε αυτό το medley παραμυθιών, αλλά ακόμη κι έτσι, εξιτάρει την φαντασία, έστω κι αν η ανησυχία των fan του μιούζικαλ για την τύχη στα χέρια της Disney των πιο «ενήλικων» στοιχείων του όπως το μαύρο του χιούμορ, είναι κάτι που λαμβάνουμε υπ΄όψιν.

Δείτε το πιο κάτω και διαβάστε περισσότερο για την ταινία εδώ.

2

2

2

2

2

2

2

2