Buzz

Δείτε το κομμένο τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη Μέριλ Στριπ ο Στίβεν Σοντχάιμ για το κινηματογραφικό «Into the Woods»

στα 10

Λίγη ακόμη Μέριλ Στριπ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Δείτε το τραγούδι που κόπηκε από το τελικό μοντάζ του «Into the Woods» και που γράφτηκε ειδικά για τη Μέριλ Στριπ από τον Στίβεν Σοντχάιμ.

Δείτε το κομμένο τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη Μέριλ Στριπ ο Στίβεν Σοντχάιμ για το κινηματογραφικό «Into the Woods»

Μέρος του DVD του «Into the Woods», η κομμένη σκηνή με το «She'll be Back», το τραγούδι που ερμηνεύει η Μέριλ Στριπ και γράφτηκε ειδικά γι' αυτήν από τον Στίβεν Σοντχάιμ κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου, σαν μια ακόμη απόδειξη πως η μεγαλύτερη ηθοποιός του πλανήτη δεν στερεύει ποτέ από χιούμορ και συναίσθημα.

Οπως εξηγεί ο Ρομπ Μάρσαλ, στην εισαγωγή της σκηνής, το συγκεκριμένο τραγούδι κόπηκε από το τελικό μοντάζ του φιλμ γιατί όλοι αποφάσισαν πως χωρίς αυτό η ταινία ήταν πιο δυνατή. Ευτυχώς η σκηνή δεν έμεινε στα συρτάρια, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερη για να δώσει την ευκαιρία στα εκατομμύρια φανατικούς της Μέριλ Στριπ να τη θαυμάσουν σε ακόμη μια δαιμόνια ερμηνεία - αν και μεταξύ μας το τραγούδι δεν είναι του επιπέδου του Σοντχάιμ.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2015: Ετσι έφτασε η Μέριλ Στριπ στην 19η υποψηφιότητα της καριέρας της

Δείτε εδώ την κομμένη σκηνή από το «Into the Woods»:


Διαβάστε ακόμη: