Buzz

«The answer is above us». Τα μυστικά του ουρανού σύμφωνα με το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Ενα interactive site μας ξεναγεί στα μυστικά του «Interstellar», της πιο φιλόδοξης ταινίας στη φιλόδοξη καριέρα του Κρίστοφερ Νόλαν.

«The answer is above us». Τα μυστικά του ουρανού σύμφωνα με το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

Λίγες μόνο ημέρες μετά την παρουσίαση του «Interstellar» δια στόματος Κρίστοφερ Νόλαν και Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο (διαβάστε εδώ αναλυτικά), ένα διαδραστικό official site έρχεται για να αποκαλύψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το πιο φιλόδοξο φιλμ στην ιστορία της φιλόδοξης καριέρας του δημιουργού του.

Μπαίνοντας στο interstellarmovie.com, βρίσκεσαι σε ένα από τα πιο σημαντικά locations της ταινίας, ένα αγροτόσπιτο κάπου στην Αμερική με τον ανοιχτό ουρανό να δεσπόζει στον ορίζοντα. Μια πρώτη κάρτα σε προτρέπει «Look Around You», ενώ μια δεύτερη σε προειδοποιεί πως «The Answer Lies Above Us».

2

Τίποτα άλλο δεν συμβαίνει φαινομενικά στο site, εκτός από το γεγονός πως οι φανατικοί της ταινίας έχουν αρχίσει να αποκωδικοποιούν την εν λόγω εικόνα δίνοντας μερικά έξτρα στοιχεία. Οπως το γεγονός πως αυτό πο βλέπει ο κάθε χρήστης αφορά τη δική του θέση πάνω στο χάρτη του κόσμου (αν είναι μέρα η εικόνα που βλέπεις είναι ημερήσια, αν είναι νύχτα, είναι νυχτερινή), πως με το άνοιγμα του site μπορείς να διακρίνεις κάτι σαν την εκτόξευση ενός διαστημόπλοιου και πως τα αστέρια (στη νυχτερινή εκδοχή της εικόνας), αν προστεθούν δίνουν μια ημερομηνία (21 Ιουλίου 1967) που είναι η ημέρα που το Apollo 11 προσγειώθηκε στο φεγγάρι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, είμαστε σίγουροι πως τα κρυμμένα στοιχεία θα πληθύνουν... Για την ώρα, χαζέψτε απλά τον ουρανό.

Διαβάστε ακόμη: