Industry

Θέλεις να δεις το «Interstellar» 1.578.432 φορές; Τώρα μπορείς

στα 10

Πώς είναι η κάρτα απεριορίστων διαδρομών; Τέτοιο εισιτήριο εγκαινίασαν αμερικανικές αίθουσες για το «Interstellar», εκμεταλλευόμενες το αινιγματικό σενάριο και τις αντικρουόμενες απόψεις.

Θέλεις να δεις το «Interstellar» 1.578.432 φορές; Τώρα μπορείς

Κάτι σάς άρεσε και κάτι δε σάς άρεσε στο «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν; Μήπως παρασυρθήκατε από το συναίσθημα και δεν προλάβατε ν’ αποκωδικοποιήσετε τα στοιχεία; Μήπως διακρίνατε ευφυείς επιλογές αλλά και επιστημονικά φάουλ – κι αν όχι, τα διαβάσατε εδώ και θέλετε να τα επιβεβαιώσετε; Ή μήπως, απλώς, δε χορταίνετε να βλέπετε Μάθιου ΜακΚόναχεϊ / Τζέσικα Τσαστέιν / Μαύρες Τρύπες; Αν ζούσατε στην Αμερική, το πρόβλημά σας θα λυνόταν πανεύκολα. Κεφαλαιοποιώντας τις αντικρουόμενες, σεναριακές, επιστημονικές και κινηματογραφικές, απόψεις γύρω από την ταινία, η Paramount και η αλυσίδα κινηματογράφων AMC θέσπισε, αποκλειστικά για το «Interstellar», ένα ειδικό εισιτήριο απεριορίστων προβολών!

«Ο Κρίστοφερ Νόλαν δημιούργησε ένα αριστούργημα που, όπως λένε οι φανατικοί θαυμαστές του, γίνεται καλύτερο κάθε φορά που το ξαναβλέπεις,» εξήγησε η εκπρόσωπος των AMC Ελίζαμπεθ Φρανκ. «Τώρα οι fans θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το κινηματογραφικό πολυθέαμα και τη συγκινητική ιστορία του όσες φορές θέλουν – σε οποιαδήποτε αίθουσα AMC, όποια ώρα, σε όποιο φορμά, ακόμα και στα IMAX». Το ειδικό εισιτήριο λέγεται «Interstellar Unlimited Ticket», ισχύει για, πραγματικά, άπειρες προβολές, είναι προσιτό μόνο σε όσους θεατές έχουν ήδη κάρτα μέλους AMC και κοστίζει από 19.99 ως 24.99 δολάρια, ανάλογα με την πόλη όπου βρίσκεται η αίθουσα. Εάν, μάλιστα, κάποιος θεατής έχει απλώς δει μια φορά το 3ωρο «Interstellar» κι έχει κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου του, μπορεί ν’ αποκτήσει το «απεριορίστων» με μόνο 14.99 δολάρια. Αυτό θα πει ευελιξία στο κινηματογραφικό μάρκετινγκ – ας πάρει ιδέες η ελληνική αγορά που στιβάζει, αντιθέτως, απεριόριστες ταινίες για ελάχιστα εισιτήρια.

Περισσότερο «Interstellar»