Buzz

Τέρμα οι θεωρίες! Νέο φαντασμαγορικό τρέιλερ για το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις γύρω από την πιο φιλόδοξη ταινία που γύρισε ποτέ ο Κρίστοφερ Νόλαν, το νέο τρέιλερ του «Interstellar» φωνάζει από μακριά πως αυτή είναι η ταινία της χρονιάς!

Τέρμα οι θεωρίες! Νέο φαντασμαγορικό τρέιλερ για το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

Μετά την παρουσίαση της ταινίας στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο δια στόματος Κρίστοφερ Νόλαν και Μάθιου ΜακΚόναχεϊ (διαβάστε αναλυτικά εδώ) και το λανσάρισμα ενός viral site που προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και του σύμπαντος, το «Interstellar» κυκλοφορεί ένα νέο, χορταστικο τρέιλερ επιβεβαιώνοντας πως δεν είναι ένα ακόμη blockbuster για μαζική κατανάλωση, αλλά μια φαντασμαγορία για τον κύκλο της ζωής.

Διαβάστε ακόμη: Τι μάθαμε από τo πρώτο τρέιλερ του «Interstellar»

Ποντάροντας ταυτόχρονα στην απαστράπτουσα εικόνα (βλ. εμμονή του Νόλαν με το φιλμ), στα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ (ας θεωρήσουμε πως έχουν ήδη κερδίσει το Οσκαρ) και την ιστορία ενός άνδρα που θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το άγνωστο προκειμένου να λύσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τη Γη, το «Interstellar» είναι ό,τι περιμένεις από μια ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν και κάτι παραπάνω.

2

Αν ωστόσο πρόκειται για το νέο «2011: Η Οδύσσεια του Διαστήματος», πράγμα που θα ήθελε διακαώς ο Νόλαν, αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί όταν η ταινία βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2014, πακεταρισμένη ως το απόλυτο γεγονός της χρονιάς.

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ:

Περισσότερο «Interstellar»:

Interstellar Poster

interstellar poster 607