Buzz

«Inside Out»: αυτή θα είναι η επόμενη ταινία της Pixar

στα 10

Η animated εκδοχή του κοριτσίστικου υποσυνείδητου θα είναι το νέο opus της Pixar που, ευτυχώς, δεν παύει να μας εκπλήσσει.

«Inside Out»: αυτή θα είναι η επόμενη ταινία της Pixar

Θεωρητικά, φέτος θα ετοιμαζόμασταν για το «The Good Dinosaur», την ιστορία μιας φανταστικής Γης, όπου οι δεινόσαυροι δεν εξέλειψαν ποτέ και ζουν, σήμερα, αρμονικά μαζί με τους ανθρώπους. Μετά, όμως, την αποχώρηση (απομάκρυνση, για την ακρίβεια), του σκηνοθέτη Μπομπ Πίτερσον από την ταινία, το φιλμ έχει μεταφερθεί για τον Νοέμβριο του 2015 και η Pixar βάζει σε προτεραιότητα ένα άλλο σχέδιο, πρωτότυπο και απρόσμενο, ικανό ν’ αποκαταστήσει την εικόνα της ως ένα μοναδικό στούντιο που, ομολογουμένως, τα τελευταία χρόνια έχει αμβλυνθεί. Ετσι, η επόμενη ταινία της Pixar, θα είναι το «Inside Out» και προορίζεται για πανηγυρική έξοδο στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2015, με σκηνοθέτη τον Πιτ Ντόκτερ, του «Up» και του «Monsters Inc», η τρίτη συνέχεια του οποίου, μάλιστα, θα είναι έτοιμη επίσης την ίδια εποχή.

Η επίσημη σύνοψη του «Inside Out» εξηγεί: Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα, ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ ταξίδεψε το κοινό σε ξεχωριστούς, γεμάτους φαντασία τόπους. Το 2015, θα μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, μέσα στο μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού, της Ράιλι.

Η διαδικασία του να μεγαλώνεις είναι μια διαδρομή γεμάτη λακκούβες κι η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Οπως όλοι μας, έτσι κι η Ράιλι κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στα Αρχηγεία, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Ράιλι, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Ράιλι και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στα Αρχηγεία επικρατεί μεγάλη αναταραχή. Παρότι η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Ράιλι, προσπαθεί να διατηρήσει θετικό πνεύμα, συγκρούεται με τα υπόλοιπα συναισθήματα για το πώς να διαχειριστούν μια νέα πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Τα «Συναισθήματα» της ταινίας έχουν ήδη βρει τους ηθοποιούς που θα τους δανείσουν τις φωνές τους: η Χαρά θα είναι η Εϊμι Πόλερ, ο Φόβος ο Μπιλ Χέιντερ, ο Θυμός ο Λούις Μπλακ, η Αηδία η Μίντι Κέιλινγκ και η Θλίψη η Φίλις Σμιθ. Δείτε τους κεντρικούς ήρωες του Αρχηγείου παρακάτω (Φόβος, Θλίψη, Χαρά, Αηδία, Θυμός), όσο περιμένουμε, με οριστικοποιημένη πια την ημερομηνία εξόδου του «Inside Out», ν’ αρχίσουν να εμφανίζονται πολύ περισσότερα υλικά.

Διαβάστε ακόμα:

inside