Buzz

«Είναι όλα στο κεφάλι σου»: Tο νέο τρέιλερ του «Inside Out» της Pixar είναι απλά... φανταστικό!

στα 10

Δεν χρειάζεται να έχεις εμπιστοσύνη στην Pixar. Προορισμένη να μην μας απογοητεύσει ποτέ, παραδίδει το νέο τρέιλερ για το «Inside Out» και κάνει το ανθρώπινο μυαλό να μοιάζει... σκέτη μαγεία.

«Είναι όλα στο κεφάλι σου»: Tο νέο τρέιλερ του «Inside Out» της Pixar είναι απλά... φανταστικό!

Η διαδικασία του να μεγαλώνεις είναι μια διαδρομή γεμάτη λακκούβες κι η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Οπως όλοι μας, έτσι κι η Ράιλι κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Αρχηγείο, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Ράιλι, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Ράιλι και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στο Αρχηγείο επικρατεί μεγάλη αναταραχή. Παρότι η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Ράιλι, προσπαθεί να διατηρήσει θετικό πνεύμα, συγκρούεται με τα υπόλοιπα συναισθήματα για το πώς να διαχειριστούν μια νέα πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

H επίσημη υπόθεση του «Inside Out», της νέας ταινίας της Pixar που ετοιμάζεται για να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2015 περιγράφει μόνο ελάχιστα από τα μυστικά της που δεν κρύβονται πουθενά αλλού παρά στην προσωποποίηση των ανθρώπινων συναισθημάτων όπως αυτά ζουν στον εγκέφαλο ενός 11χρονου κοριτσιού.

Δείτε ακόμη: Δείτε το δίκαια βραβευμένο με Οσκαρ μικρού μήκους αριστουργηματικό «Feast» της Disney

Inside Out 607

Μετά το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που μας θύμισε πως η Pixar οξυγονώνει τον εγκέφαλό μας εδώ και αρκετές δεκαετίες πλέον και μερικά πρόμο βίντεο δίνουν ζωή στα βασικά συναισθήματα της Ράιλι συστήνοντας τους κεντρικούς ήρωες της ταινίας στο κοινό, ένα νέο, πιο πλούσιο τρέιλερ επιβεβαιώνει πως ο Πιτ Ντόκτερ δεν είναι τυχαία ο σκηνοθέτης του «Up».


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Inside Out