Buzz

Η Εϊμι Σούμερ εξηγεί γιατί το... μέγεθος μετράει!

στα 10

Με ένα σκετς του «Inside Amy Schumer» η κωμικός της καρδιάς και των ημερών μας κάνει πλάκα στο θέμα μεγέθους. Πατήστε το play...

Η Εϊμι Σούμερ εξηγεί γιατί το... μέγεθος μετράει!

H Eϊμι Σούμερ ήταν πρόσφατα το σέξι εξώφυλλο και το πιπεράτο κεντρικό θέμα του Vanity Fair Μαΐου, όπου εξηγούσε αναλυτικά για την καριέρα της, τη δύναμη του χιούμορ και την ανάγκη για μία γυναίκα κωμικό να λέει τα βρώμικα αστεία της, όσο κι αν μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Με τίτλο «Amy Schumer Is Rich, Famous, and in Love: Can She Keep Her Edge?» το άρθρο εξέταζε αν μπορεί μία αθυρόστομη, προκλητική, πολιτική κωμικός, σεναριογράφος, παραγωγός να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού και την τόλμη της στο κείμενο. Ανάμεσα σε πολλά που είπε απάντησε και γιατί την πείραξε όταν ένα γυναικείο περιοδικό την συμπεριέλαβε στο αφιέρωμα με τις +size γυναίκες. «Είναι το Νο12 μία τέτοια κατηγορία; Μία κανονική γυναίκα λέγεται παχουλή;»

Διαβάστε αναλυτικά: Εϊμι Σούμερ: Γιατί είναι απαραίτητο για μία κωμικό να πει τα «dirty stuff»

Σήμερα, μέσα από το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της «Inside Amy Schumer» κάνει πλάκα στο γεγονός και σατιρίζει τις πωλήτριες ρούχων και πώς αντιμετωπίζουν τις γυναίκες που δεν είναι small, Νο 2, πετσί και κόκκαλο (το οποίο θεωρείται η νόρμα).

Πατήστε το play και τρέξτε στα λιβάδια αγκαλιά με την Εϊμι, τη Λίνα και τις τροφαντές αγελάδες.

.

Διαβάστε επίσης: