Buzz

Celebrity Roast: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν τα άκουσε από τους συναδέλφους του για τα καλά (και το κατευχαριστήθηκε!)

στα 10

Η παράδοση που θέλει έναν άνθρωπο της Showbiz να ακούει πειράγματα καυστικού χιούμορ και θαψίματα από φίλους και συναδέλφους, το «Celebrity Roast» του καναλιού Spike, είχε ως πιο πρόσφατο θύμα τον Αλεκ Μπόλντγουιν και καλεσμένους από την Τζούλιαν Μουρ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μέχρι τον Πρόεδρο Κλίντον.

Celebrity Roast: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν τα άκουσε από τους συναδέλφους του για τα καλά (και το κατευχαριστήθηκε!)

Υπάρχουν τιμητικές βραδιές και... τιμητικές βραδιές. Το Celebrity Roast είναι μία παράδοση που θέλει ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μουσικούς να προσκαλούν φίλους και συναδέλφους που παίρνουν τη σκηνή και λένε δυο λόγια για αυτούς. Ή μάλλον, δυο τρεις κακίες για αυτούς. Πειράγματα, θαψίματα, καυστικό χιούμορ συνοδεύουν μικρές και μεγάλες αλήθειες για το εκάστοτε θύμα, το οποίο βρίσκεται εκεί - σε μια πολυθρόνα επί σκηνής για να βλέπουν όλοι οι καλεσμένοι την αμηχανία του.

Alec Baldwin Roast 607 3

Το πιο πρόσφατο Celebrity Roast είχε ως «τιμώμενο» πρόσωπο τον Αλεκ Μπόλντγουιν. Κι αν δεν είναι ο Μπόλντγουιν βούτυρο στο ψωμί κάθε επίδοξου... roaster! Διαβόητα νευρικός, κακότροπος, μεγαλομανής, πάλαι ποτέ πολύ κακό παιδί, αλλά πάντα καλός ηθοποιός (από τα θεατρικά σανίδια της Νέας Υόρκης μέχρι το Saturday Night Live), ο Μπόλντγουιν έχει μπόλικη θεματολογία για να τον... θάψεις.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκει «χάλια» την ενσάρκωσή του από τον Αλεκ Μπόλντγουιν στο «Saturday Night Live»

Alec Baldwin Roast 607

Ανάμεσα σε όσους πήραν το μικρόφωνο λοιπόν ήταν, πρώτη και καλύτερη, η κόρη του (η οποία σχολίασε το διάσημο σκάνδαλο με το μύνημα στον τηλεφωνητή της όταν ήταν παιδί, όπου ο μπαμπάς Αλεκ τη χαρακτήρισε "γουρούνι" γιατί πήρε το μέρος της χωρισμένης μαμάς Κιμ Μπέισινγκερ), τα αδέλφια του Ντάνιελ και Γουίλιαμ Μπόλντγουιν, ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του: Τζούλιαν Μουρ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τρέισι Μόργκαν, Τζέιν Κρακόφσκι, Τζακ ΜακΜπράγιερ (από το «30 Rock») η Κέιτ ΜακΚίνον από το SNL και πολλοί άλλοι.

Alec Baldwin Roast 607 2

Ο Ντε Νίρο, συνήθως ντροπαλός και ακριβοθώρητος, ξεσπάθωσε: «Οπου πας κι όπου βρεθείς κάνεις μιμήσεις μου. Ηρθε η σειρά μου» είπε (και μιμήθηκε τον νευρικό φίλο και συνάδελφό του μπροστά από ένα ακροατήριο που το καταδιασκέδασε).

Ομως ο Μπόλντγουιν είχε τον τελευταίο λόγο. Πανέξυπνος και σαρκαστικός ευχαρίστησε όλους όσους παρεβρέθηκαν στο roasting του. «Θα πρέπει να σας ήταν πολύ δύσκολο να βγείτε από την αφάνειά σας και να είστε μαζί μας απόψε, σας ευχαριστώ» είπε γελώντας. Και συνέχισε: «Η βραδιά ήταν σαν τις ταινίες μου. Μέτρια, αλλά εγώ ήμουν ξεχωριστός...»

.

Διαβάστε επίσης: