Buzz

Δεν βάλανε μυαλό! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Χάρισον Φορντ ξεκινούν τα γυρίσματα του πέμπτου Ιντιάνα Τζόουνς

στα 10

Επιβεβαιώθηκε πως ο Χάρισον Φορντ θα επιστρέψει και για πέμπτη φορά ως Ιντιάνα Τζόουνς, λες και η τέταρτη δεν ήταν αρκετή για να τον αποθαρρύνει μια για πάντα.

Flix Team
Δεν βάλανε μυαλό! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Χάρισον Φορντ ξεκινούν τα γυρίσματα του πέμπτου Ιντιάνα Τζόουνς

Εχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που επιβεβαιώθηκε πως θα γυριζόταν και μια πέμπτη ταινία με ήρωα τον Ιντιάνα Τζόουνς. Από τότε μέχρι και τον Οκτώβριο του 2015, οι φήμες ήθελαν νέο πρωταγωνιστή (ακουγόταν μάλιστα το όνομα του Κρις Πρατ) και γενικά ένα reboot της σειράς ώστε να αντέξει και για πολλές ακόμη συνέχειες, μέχρι που ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δήλωσε πως θέλει τον Χάρισον Φορντ έτσι ώστε «να έχω κάνει πέντε ταινίες με τον Χάρισον και τέσσερις ταινίες με τον Τομ Χανκς. μετά θα πρέπει να κάνω άλλη μια με τον Tομ για να είναι 5-5. Και μετά θα κάνω ταινίες μόνο με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις».

Τώρα επιβεβαιώνεται πως ο Χάρισον Φορντ θα είναι ο πρωταγωνιστής της πέμπτης ταινίας με ήρωα τον Ιντιάνα Τζόουνς και πως η προπαραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει με ημερομηνία εξόδου τις 19 Ιουλιού του 2019, όταν ο Φορντ θα είναι πλέον 76 ετών και θα έχουν περάσει 38 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του ήρωα στο «Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» του 1981.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Μια περιπέτεια όχι σαν όλες τις άλλες: Σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των «Κυνηγών της Χαμένης Κιβωτού»!

Indiana Jones 607 Ο Χάρισον Φορντ - Ιντιάνα Τζόουνς στα 80s

«Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες της κινηματογραφικής ιστορίας και ανυπομονούμε να τον φέρουμε πίσω στις οθόνες μας το 2019», δήλωσε ο Διευθυντής των Walt Disney Studios. «Είναι σπάνιο να έχουμε ένα τόσο τέλειο συνδυασμό σκηοθέτη, παραγωγών, ηθοποιού και ρόλου και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε αυτήν την περιπέτεια με τον Χάρισον και τον Στίβεν».

Ο Χάρισον και ο Στίβεν όμως δεν μοιάζει να έβαλαν μυαλό με την τέταρτη περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς, το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» που το 2008 μπορεί να μάζεψε κοντά στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, αλλά απογοήτευσε τους φανατικούς του ήρωα και έκλεισει (έτσι νομίζαμε...) με ένα μέτριο επεισόδιο μια από τις πιο όμορφες adventure sagas του αμερικανικού σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: Ο Χάρισον Φορντ σπάει το απόλυτο ρεκόρ

Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull 607 Χάρισον Φορντ και Σάια ΛαΜπεφ στο «O Iντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου»

«Υπάρχει κάτι στον χαρακτήρα που νομίζω ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Τη στιγμή που βάζω τα ρούχα του, αναγνωρίζω τον τόνο στον οποίο θα παίξω, νιώθω εμπιστοσύνη και διαύγεια για το χαρακτήρα», δήλωνε στο παρελθόν ο Χάρισον Φορντ, συμπληρώνοντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που ένιωσε «σαν στο σπίτι του» στα γυρίσματα του τέταρτου μέρους της σειράς:

«Γυρίζοντας το τελευταίο κεφάλαιο του Ιντιάνα Τζόουνς ήταν σαν να ανέβαινα στο ποδήλατο που δεν είχα οδηγήσει εδώ και 18 χρόνια. Και μπόρεσα να κρατήσω την ισορροπία μου χωρίς βοηθητικές ρόδες. Με εξέπληξε το γεγονός πως όλοι σταθήκαμε όρθιοι τις πρώτες μέρες του γυρίσματος, ήταν σαν επανένωση, με τις γλυκές αναμνήσεις που είχαμε μοιραστεί από το 1980 έως και το 1989 όταν γυρίσαμε τις τρεις πρώτες περιπέτειες του ήρωα».

Προειδοποιούμε και τους δύο να έχουν το νου τους στις... αρπαχτές.

Steven Spielberg Harrison Ford 607 Σπίλμπεργκ και Φορντ στα γυρίσματα του πρώτου Ιντιάνα Τζόουνς το 1981

Διαβάστε και δείτε ακόμη: