Industry

Διαγωνισμός: Κερδίστε αντίτυπα του αστυνομικού μυθιστορήματος της Τάνα Φρεντς, «Στο Δάσος», από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix

στα 10

Διαβάστε το συναρπαστικό ντεμπούτο που έγινε best seller, πριν... καταπιαστείτε με την τηλεοπτική σειρά!

Flix Team
Διαγωνισμός: Κερδίστε αντίτυπα του αστυνομικού μυθιστορήματος της Τάνα Φρεντς, «Στο Δάσος», από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix

Είσαι δώδεκα. Παίζεις στο δάσος με τους δύο καλύτερούς σου φίλους. Συμβαίνει κάτι τρομερό. Και δεν τους ξαναβλέπεις ποτέ.

Είκοσι χρόνια μετά, ο Ρομπ Ράιαν - το παιδί που γύρισε απ’ το δάσος - είναι ντετέκτιβ στην αστυνομία του Δουβλίνου. Εχει αλλάξει τ’ όνομά του. Κανείς δεν ξέρει για το παρελθόν του. Ούτε και ο ίδιος έχει την παραμικρή ανάμνηση απ’ όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα. Και τότε ανακαλύπτεται το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού στο σημείο της παλιάς τραγωδίας κι ο Ρομπ μπλέκεται ξανά στο μυστήριο. Για τον ίδιο, αλλά και για τη συνεργάτιδά του, την Κάσι, κάθε στοιχείο κρύβει δυσοίωνα μυστικά. Οι ιδιωτικές έρευνές του δοκιμάζουν την πνευματική του ισορροπία. Και τα ίχνη οδηγούν ανελέητα, το ένα μετά το άλλο, πίσω... στο δάσος.

Διαβάστε ακόμη: «Dublin Murders» | Τα βιβλία της Τάνα Φρεντς έρχονται στην τηλεόραση

Με αυτό το βιβλίο, με τον περιεκτικό τίτλο «Στο Δάσος», η Τάνα Φρεντς, η Αμερικανο-Ιρλανδή συγγραφέας, έγινε μεμιάς ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Το ντεμπούτο της αυτό ξεπέρασε σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα και τιμήθηκε με τα σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας. Οι New York Times έγραψαν γι' αυτό, «υποχρεωτικό ανάγνωσμα για όποιον εκτιμά την ιδιοφυή πλοκή και το αδάμαστο συγγραφικό ταλέντο.»

Το «Στο Δάσος» και τα επόμενα βιβλία της Τάνα Φρεντς, ακολουθούν αστυνομικούς της ίδιας μονάδας, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν μυστηριώδεις και ειδεχθείς φόνους και αποτελούν μια από τις πιο πετυχημένες λογοτεχνικές σειρές του είδους - στα ελληνικά κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Βασισμένη στα μυθιστορήματά της, η σειρά «Dublin Murders» ξεκινά στο BBC τον Νοέμβριο - διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ.

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix σας κάνουν δώρο αντίτυπα του βιβλίου της Τάνα Φρεντς, «Στο Δάσος». Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο, μπείτε στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook, κάντε share, like και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Το νέο βιβλίο της Τάνα Φρεντς, «Ξένο Δέρμα», θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο στα τέλη Νοεμβρίου.

in the woods cover 607