Industry

Συναντήστε πρώτοι τον Κρις Χέμσγουερθ «Στην Καρδιά της Θάλασσας»

στα 10

Ο Κρις Χέμσγουερθ τα βάζει με τα μυστικά της θάλασσας. Θα βοηθήσετε; Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere του «Στην Καρδιά της Θάλασσας» του Ρον Χάουαρντ.

Flix Team
Συναντήστε πρώτοι τον Κρις Χέμσγουερθ «Στην Καρδιά της Θάλασσας»

«Πώς ανακαλύπτει κανείς τα σκοτεινά μυστικά της θάλασσας;» Με πολύ κόπο και πολύ πόνο και προσπάθεια, βία και απώλεια, είναι η ουσία, όπως μας την περιγράφει η νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ, «Στην Καρδιά της Θάλασσας», με τον Κρις Χέμσγουορθ να τα βάζει με τα κύματα του νερού και του μυαλού. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Δεκεμβρίου, για να μπει η νέα χρονιά δυναμικά. Εσείς, όμως, έχετε την ευκαιρία να τη δείτε πρώτοι, αυτήν τη Δευτέρα!

in the heart of the sea 607

Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Eσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. Η αληθινή, ανθρώπινη τραγωδία θα ενέπνεε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει το αριστούργημα του, «Μόμπι Ντικ». Το βιβλίο όμως, θα διηγούνταν τη μισή μόνο ιστορία. Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. Eχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχός του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

in the heart of the sea 607

Στην «Καρδιά της Θάλασσας», χρέη θαλασσοπόρου τελεί ο Κρις Χέμσγουορθ και γύρω του πρωταγωνιστούν οι Μπέντζαμιν Γουόκερ, Κίλιαν Μέρφι, Μάθιου Τζοι και Μπεν Γουίσο. Το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η ταινία, «In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex», του Ναθάνιελ Φίλμπρικ κέρδισε το 2000 το National Book Award for Nonfiction.

Η Tanweer και το Flix σάς δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι τη μεγάλη περιπέτεια του χειμώνα. Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του «Στην Καρδιά της Θάλασσας», που θα γίνει τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, στις 20.30, στην αίθουσα V-Max των Village Cinemas @ The Mall Athens. Για να κερδίσετε μια πρόσκληση, μπείτε στη σελίδα του Flix στο Facebook και κάντε share, like ή αφήστε το σχόλιό σας στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με direct message.

Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Tanweer, στις 31 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα:

in the heart of the sea poster gr 607