Buzz

Lost in the supermarket: Το «In the Aisles» μπορεί να σας κλέψει την καρδιά

στα 10

Εκανε την πρεμιέρα του στην Berlinale και τώρα η ταινία του Τόμας Στούμπερ, έχει τρέιλερ.

Lost in the supermarket: Το «In the Aisles» μπορεί να σας κλέψει την καρδιά

Μπορεί να μην κέρδισε κανένα από τα μεγάλα βραβεία στο φεστιβάλ Βερολίνου όπου έκανε την πρεμιέρα της, αλλά για πολλούς αυτή ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες που είδαν στη φετινή Berlinale.

Η ιστορία ενός μοναχικού σιωπηλού άντρα με ένα παρελθόν γραμμένο με τατουάζ στο σώμα του, ο οποίος πιάνει δουλειά ως χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ, ήταν μια απροσδόκητη έκπληξη, ένα γλυκόπικρο, μελαγχολικά ρομαντικό φιλμ γεμάτο μικρές κι απροσδόκητες εκπλήξεις.

Διαβάστε την κριτική του Flix από το φεστιβάλ Βερολίνου

In the Aisles 607

Οπως γράφαμε όταν είδαμε το φιλμ, «κάπου ανάμεσα στη «χρωματική» παλέτα του Ακι Καουρισμάκι και ένα αμερικάνικο indie από αυτά που μιλούν για τους μοναχικούς ανθρώπους λίγο πριν το τέλος (!) του κόσμου, το "Στους Διαδρόμους" του Τόμας Στούμπερ είναι περισσότερο απ' οτιδήποτε μια ρομαντική ιστορία για τη μοναξιά. Ενα μικρό, τρυφερό, πικρό δοκίμιο για μια ομάδα ανθρώπων που η ζωή τους ξεκινάει όταν χτυπάνε κάρτα και που οι προσωπικές τους ιστορίες εισβάλλουν μόνο αμυδρά στη ρουτίνα που οι ίδιοι ονομάζουν ζωή.»

In the Aisles 607

Η ταινία έχει εξασφαλίσει διανομή και στην Ελλάδα από τη Strada Films οπότε θα τη δούμε κι εδώ. Μέχρι τότε, το πρώτο τρέιλερ -μόνο στα γερμανικά, αλλά μαζί και πέντε κλιπ με αγγλικούς υπότιτλους.



Δείτε ακόμη: