Industry

Ποιος είπε ότι το νορβηγικό χιούμορ είναι κρύο; Δείτε πρώτοι τη μαύρη κωμωδία «Με Σειρά Εξαφάνισης»

στα 10

Ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, ο παγωμένος βορράς κι άφθονο αίμα στα χιόνια: το Flix και η Feelgood σάς προσκαλούν στην πιο αναπάντεχη μαύρη κωμωδία!

Flix Team
Ποιος είπε ότι το νορβηγικό χιούμορ είναι κρύο; Δείτε πρώτοι τη μαύρη κωμωδία «Με Σειρά Εξαφάνισης»

«Ηθελα να κάνω μία ιστορία εκδίκησης για πολύ καιρό,» λέει ο Χανς Πέτερ Μόλαντ, ο σκηνοθέτης του «Με Σειρά Εξαφάνισης». «Η εκδίκηση είναι μια πρωτόγονη και μαζί ανθρώπινη υπόθεση. Ως παιδί επιθυμούσα την εκδίκηση: πολεμούσα ανθρώπους που με είχαν αδικήσει, ταπεινώσει, κλέψει ή προδώσει. Μέσα από την εκδίκηση ήλπιζα ότι θα αποδιδόταν η δικαιοσύνη. Φανταζόμουν ότι έβαζα τα πράγματα σε τάξη. Φανταζόμουν ότι ένας τραμπούκος θα αναγνώριζε το λάθος του, όταν θα βρισκόταν και αυτός ταπεινωμένος. Οπως ξέρουμε όλοι, αυτό δεν συμβαίνει. Αντί να αποδοθεί η δικαιοσύνη, η βία κλιμακώνεται. Οπότε αν δεν μπορείς να επανορθώσεις την αδικία, τουλάχιστον ας περάσεις καλά.»

in order of disappearance 607

Χειμώνας στη Νορβηγία. Ο εσωστρεφής και εργατικός Νιλς οδηγεί το εκχιονιστικό του διατηρώντας τους δρόμους καθαρούς και τα βουνά προσβάσιμα στo αφιλόξενο παγωμένο τοπίο όπου ζει. Εχει μόλις ανακηρυχθεί ο πολίτης της χρονιάς για τον ζήλο του, όταν ενημερώνεται ότι ο γιος του πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Αρνείται όμως να αποδεχτεί την επίσημη εκδοχή του θανάτου του γιου του και ξεκινά μια μυστική έρευνα που τον οδηγεί στους δολοφόνους του παιδιού του. Μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα τον μετατρέπουν σε αδίστακτο ήρωα του υποκόσμου, ενώ η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη…

in order of disappearance 607

Μία κατάμαυρη κωμωδία που διαδραματίζεται στο παγωμένο τοπίο της Νορβηγίας και διαθέτει όλα τα φόντα μιας απολαυστικής και ανατρεπτικής χολιγουντιανής περιπέτειας. Σκηνοθετημένη από τον Χανς Πέτερ Μόλαντ («A Somewhat Gentle Man») και με πρωταγωνιστή τον απολαυστικό Στέλαν Σκάρσγκαρντ, πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία του δημιουργού με τον διάσημο ηθοποιό κι έκανε την πρεμιέρα της με ενθουσιώδεις κριτικές στο περσινό Φεστιβάλ Βερολίνου. Η ταινία παρακολουθεί τη συναρπαστική πορεία ενός αφανή ήρωα που καταφεύγει στην αυτοδικία, πυροδοτώντας έναν πόλεμο ανάμεσα σε έναν χορτοφάγο γκάνγκστερ και έναν Σέρβο αρχιμαφιόζο. Μοναδικά όπλα του ο βαρύς εξοπλισμός και η τύχη του πρωτάρη.

in order of disappearance 607

Το Flix και η Feelgood σάς δίνουν την ευκαιρία να δείτε την κωμωδία «Με Σειρά Εξαφάνισης» πρώτοι, σε avant-premiere, τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου, στις 20.15 (ώρα προσέλευσης 20.00), στον κινηματογράφο Δαναό. Για να διεκδικήσετε μια απο τις διπλές προσκλήσεις, μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και κάντε share, like ή comment στο post. Ο διαγωνισμος διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 29 Μαρτίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν με direct message.

Η ταινία «Με Σειρά Εξαφάνισης» βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 2 Απριλίου, απο τη Feelgood.

Διαβάστε ακόμη: «In Order of Disappearance». Ποιος είπε ότι το Νορβηγικό χιούμορ είναι κρύο;

order of disappearance poster 607