Buzz

Imagine your city with no crime. Πρώτο viral video για το «RoboCop»

στα 10

Μας χωρίζει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τη μέρα που θα βγει στις άιθουσες, τον Αυγουστο του 2013, όμως εν όψει του Comic-Con το reboot του «RoboCop», δείχνει τα πρώτα σημάδια ζωής του.

Imagine your city with no crime. Πρώτο viral video για το «RoboCop»

Ο Χοσέ Παντίγια του Βραζιλιάνικου «Οι Επίλεκτοι» σκηνοθετεί (ο Ντάρεν Αρονόφσκι ήταν μια από τις αρχικές ιδέες) και ο Τζόελ Κίναμαν του τηλεοπτικού «The Killing», αντικαθιστά το θεληματικό πηγούνι του Πϊτερ Γουέλερ, ο οποίος ήταν «μισός άνθρωπος, μισός, μηχανή, όλο μπάτσος» στο πρωτότυπο φιλμ του Πολ Βερχόφεν.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο Ματίας Σένερτς, ακόμη και ο Ράσελ Κρόου είχαν συζητηθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παρελθόν, αλλά ο ρόλος πήγε τελικά στον Κίναμαν, πιθανότατα για λόγους...budgeting ή ίσως επειδή ήταν πολύ πιο πρόθυμος να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του φιλμ φορώντας το κράνος του RoboCop.

O Γκάρι Ολντμαν είναι ο επιστήμονας που έχει την ιδιοφυή ιδέα να πάρει έναν ετοιμοθάνατο αστυνομικό και να τον μεταμορφώσει σε κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό, από έναν απλό μπάτσο, προσθέτοντας του μηχανικά μέρη. Μόνο που κάτι πάει στραβά κι αυτό που θα έπρεπε να είναι μια έξυπνη μηχανή, μοιάζει να έχει μνήμες και συναισθήματα και τη συνείδηση του ανθρώπου που υπήρξε πριν.

Η εταιρία που τον δημιούργησε είναι όπως και στο πρωτότυπο φιλμ η Omnicorp, η επιτομή μιας αδίστακτης πολυεθνικής που ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος και επικεφαλής της βρίσκεται ο Χιου Λόρι ιδανικός μισάνθρωπος μετά από τόσα χρόνια προϋπηρεσίας στο «House M.D.». Συμπρωταγωνιστούν επίσης η Αμπι Κόρνις και ο Σάμιουελ Τζάκσον

Το πρώτο viral clip από το φιλμ, μας δείχνει τη νέα επαναστατική γραμμή προϊόντων της Omnicorp που φιλοδοξούν να κάνουν τις πόλεις του μέλλοντος ασφαλείς και να βγάλουν τους αστυνομικούς από τη γραμμή του πυρός. Προς το παρόν το καλύτερο μοντέλο της εταιρίας είναι ο ED-209 («δοκιμασμένο σε αληθινές μάχες») αλλά το βίντεο υπόσχεται ένα καινούριο μυστικό όπλο coming soon.

Δείτε το, πιο κάτω κι επισκεφθείτε το site της Omnicorp που υπόσχεται «έχουμε το μέλλον υπό έλεγχο», για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της...