Buzz

Ιντρις Ελμπα πώς θα συνεχίζουμε να σε στηρίζουμε για Τζέιμς Μποντ αν στουκάρεις γρήγορα αυτοκίνητα;

στα 10

Ο Ιντρις Ελμπα εγκαινιάζει άδοξα την νέα εκπομπή του Discovery Channel, «No Limits», που τον θέλει να εκπαιδεύεται σε ράλι γρήγορων αυτοκινήτων. Δείτε το βίντεο...

Ιντρις Ελμπα πώς θα συνεχίζουμε να σε στηρίζουμε για Τζέιμς Μποντ αν στουκάρεις γρήγορα αυτοκίνητα;

Ο Ιντρις Ελμπα είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ανερχόμενους κινηματογραφικούς πρωταγωνιστές (την μικρή οθόνη την είχε ήδη κατακτήσει με το αξεπέραστο «Τhe Wire»). Από το «Pacific Rim» μέχρι το «Thor» κι από το «Μαντέλα: ο Δρόμος Προς την Ελευθερία» (όπου κέρδισε και υποχηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα) μέχρι το «Σε Θέση Βολής», ο Ελμπα διεκδικεί τη σταθερή του άνοδο στο χολιγουντιανό χρηματιστήριο. Πρόσφατα μάλιστα έχει κερδίσει (άθελά του;) κι ένα επιπλέον buzz: τον έχουν κατατάξει ανάμεσα στους επικρατέστερους διαδόχους για να φορέσουν τα ατσαλάκωτα κουστούμια του Τζέιμς Μποντ.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Ρότζερ Μουρ δε θεωρεί τον Ιντρις Ελμπα «αρκετά Αγγλο» για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

IDRIS ELBA NO LIMITS 607

Τα νεότερα τον θέλουν πρωταγωνιστή μίας σειράς 4 επεισοδίων του Discovery Channel που τον θέλει να προπονείται στην οδήγηση αγωνιστικών αυτοκινήτων, μαθαίνοντας τους βασικούς κανόνες και τεστάροντας τα προσωπικά του όρια με απόλυτο σκοπό να πάρει μέρος σε ράλι επαγγελματιών. Ο Ελμπα ήταν πάντα ένας έμπειρος οδηγός, αλλά το «No Limits» θέλει ένα άλλο σετ ταλέντων, πειθαρχίας και επιβολής.

Idris Elba No Limits 607 2

Και σ' ένα μάθημα (ή στον τελικό αγώνα - αυτό δεν γίνεται ευκρινές από το ρεπορτάζ) ο Ελμπα... απέτυχε. Ενας από τους βασικούς κανόνες είναι να ακούς τον συνοδηγό που κρατά το χάρτη, υπακούοντας τυφλά τις οδηγίες του. Τυφλά.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη. Αχ Ιντρις, ο Τζέιμς Μποντ δε θα την πάταγε ποτέ...

.

Διαβάστε περισσότερα: