Buzz

«Hyperdrive»: το νέο reality παιχνίδι αγώνων ταχύτητας βρίσκει τη Σαρλίζ Θερόν στο τιμόνι

στα 10

Αγώνες ταχύτητας και τεχνικής για οδηγούς-κασκαντέρ είναι το επίκεντρο ενός reality tv παιχνιδιού του Netflix. Παραγωγός, η Σαρλίζ Θερόν.

«Hyperdrive»: το νέο reality παιχνίδι αγώνων ταχύτητας βρίσκει τη Σαρλίζ Θερόν στο τιμόνι

«Λατρεύω την ταχύτητα» εξηγεί η Σαρλίζ Θερόν στην ερώτηση γιατί να συνδέσει το όνομά της ως executive producer σ' ένα reality show. Το «Hyperdrive» βέβαια δεν είναι ένα απλό παιχνίδι της reality τηλεόρασης. Κι αυτή η ιδιαιτερότητά του έκανε την πρωταγωνίστρια του «Fast 8» και τη Φουριόζα του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» να έχει τόσο ενθουσιασμό που συμμετέχει και υπογράφει την παραγωγή του.

Δείτε κι αυτό: «Hold my beer!» Η Σαρλίζ είναι γυναικάρα (ακόμα και σε μία διαφήμιση Budweiser)

Η ιδέα κι ο στόχος του «Hyperdrive» είναι ο εξής: οι καλύτεροι κασκαντέρ/οδηγοί διαγωνίζονται σε αγώνες ταχύτητας και ικανότητας σε μία ειδικά κατασκευασμένη αρένα ευφάνταστων εμποδίων, φραγμάτων και... αλμάτων.

Hyperdrive 607 1

«Ο τρόπος που πλασάραμε το παιχνίδι είναι ότι οι "American Ninja Warriors" συναντούν τους "Fast and Furious", και νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή που μπορεί κανείς να κάνει σε ό,τι συμβαίνει μέσα στην αρένα...» εξηγεί η Θερόν. «Ομως δεν είναι μόνο αυτό. Τη μία στιγμή μπορεί η αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινα, παρακολουθώντας ένα αυτοκίνητο να ισορροπεί σ' ένα τεράστιο γερανό και υψόμετρο, και την επόμενη στιγμή να κλαις με λυγμούς γιατί γνωρίζεις από κοντά την ιστορία του οδηγού και γιατί αποφάσισε να τεστάρει τα όριά του μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι...»

Απολαύστε κι αυτό: Hot hot hot! Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει καυτές sauce και λέει καυτές αλήθειες

Hyperdrive 607 2

«Ηθελα εδώ και καιρό να κάνω ένα reality παιχνίν και έψαχνα το κατάλληλο πρότζεκτ» συνεχίζει η Θερόν. «Και το βρήκα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα στη σύγχρονη τηλεόραση που να πλησιάζει αυτό που κάνει το "Hyperdrive". Συνδυάζει την αγάπη μου για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, ενώ διατηρεί μία ανθρωπιά με τον τρόπο που παρουσιάζει τους παίκτες...»

Το «Hyperdrive» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Αυγούστου.

Δέστε τη ζώνη σας και δείτε το trailer:


Διαβάστε περισσότερα: