Buzz

Ερχεται το prequel του «Hunger Games»

στα 10

Πόσο έτοιμοι είστε να επιστρέψετε στον κόσμο του Πάνεμ;

Ερχεται το prequel του «Hunger Games»

Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η αρκετά δημοφιλής σειρά ταινιών «Hunger Games», βασισμένη στα ομότιτλα βιβλία της Σούζαν Κόλινς, έκλεισε το κινηματογραφικό της κύκλο με την ταινία «Επανάσταση Μέρος 2ο», αλλά από ότι φαίνεται η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η εκδοτική εταιρεία Scholastic ανακοίνωσε πως η Κόλινς ετοιμάζεται να επιστρέψει στον δυστοπικό της κόσμο με ένα καινούργιο βιβλίο, η ιστορία του οποίου θα αποτελεί μάλιστα prequel των προηγούμενων, και θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 19 Μαΐου 2020. Κι όχι μόνο αυτό αλλά η Lionsgate, το στούντιο το οποίο μετέφερε τα προηγούμενα βιβλία στη μεγάλη οθόνη, ετοιμάζει ήδη την κινηματογραφική μεταφορά του, με τον Τζον Ντρέικ, τον πρόεδρο της Lionsgate Motion Picture Group, να δηλώνει πως «ανυπομονούμε να ξανασυνεργαστούμε μαζί της [Κόλινς] και στη νέα αυτή ταινία.»

Διαβάστε ακόμα: Πόσο έτοιμοι είστε για το «Mamma Mia 3»;

hunger games 607

Η ιστορία των πρώτων «Hunger Games» αφορούσε τα 74α Παιχνίδια Πείνας, με τη νέα να εξελίσσεται 64 χρόνια πριν, στα 10α Παιχνίδια Πείνας. Η Κόλινς δήλωσε πως «με αυτό το βιβλίο, θέλω να εξερευνήσω την ανθρώπινη φύση, ποιοι είμαστε, και αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας. Τα 10 αυτά χρόνια αναδιοργάνωσης μετά τον πόλεμο, γνωστά κι ως Σκοτεινές Μέρες – καθώς ο κόσμος του Πάνεμ προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του – προσφέρει γόνιμο έδαφος για χαρακτήρες οι οποίοι θέτουν αυτά τα ερωτήματα και καθορίζουν έτσι τις απόψεις τους για την ανθρωπότητα.»

H Lionsgate είχε σκοπό να επιστρέψει στον κόσμο του Πάνεμ καθώς εδώ και αρκετό καιρό συζητούσε ιδέες για κάποιο prequel αλλά τίποτα, μέχρι σήμερα, δεν κατάφερε να καρποφορήσει. Ακολουθώντας ξανά το μοτίβο των ταινιών του «Harry Potter» προσπαθεί να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της τεράστιας πίτας του box office. Εμείς από τη άλλη ελπίζουμε μόνο όλο αυτό να αξίζει στο φινάλε.

Διαβάστε ακόμα: