Industry

Η Κάτνις Εβερντιν θέλει ν' αποχαιρετήσει πρώτα εσένα

στα 10

Η 4λογία του «Hunger Games», το έπος φαντασίας που μάς γέμισε σασπένς και συγκίνηση, φτάνει στο τέλος του. Τουλάχιστον εσείς μπορείτε να δείτε το φινάλε πρώτοι!

Flix Team
Η Κάτνις Εβερντιν θέλει ν' αποχαιρετήσει πρώτα εσένα

Η Πάνεμ βράζει από θυμό, η Κάτνις Εβερντιν το ίδιο: Καθώς ο πόλεμος κλιμακώνεται κι η Κάπιτολ ισοπεδώνει έναν-έναν τους Τομείς της χώρας, η Κάτνις, η απρόθυμη ηγέτης της επανάστασης, πρέπει να σχηματίσει στρατό για ν' αντισταθεί στον Πρόεδρο Σνόου, παρότι όσα αγαπά στη ζωή της κινδυνεύουν.

The Hunger Games - Mockingjay Part 2 607

Αν το «The Hungers Games: Επανάσταση Μέρος 1» ήταν το πιο σκοτεινό, ακόμα και «ρεαλιστικό» μέρος της τετραλογίας των «Αγώνων Πείνας», το πολυαναμενόμενο φινάλε θα ωθήσει την ηρωίδα του και τους συντρόφους της στα άκρα, καθώς η επανάσταση αποκτά την οριστική της διάσταση.

The Hunger Games - Mockingjay Part 2 607

Το κινηματογραφικό έπος που βασίστηκε στα young adult μυθιστορήματα της Σούζαν Κόλινς φτάνει στο τέλος του. Η ιστορία που ξεκίνησε με το ατίθασο κορίτσι που αγαπούσε μόνο την ελευθερία και το τόξο του, την Κάτνις που θυσιάστηκε για χάρη της μικρής αδελφής της κι έγινε η πρώτη ηρωίδα των Αγώνων Πείνας, που διχάστηκε ανάμεσα στον Πίτα και τον Γκέιλ, που χωρίς να το θέλει έγινε η προσωποποίηση της Επανάστασης, μάς φέρνει το τελευταίο του κεφάλαιο. Κι αν στην πρώτη ταινία, το 2012, η Τζένιφερ Λόρενς, μετά το «Winter's Bone», έκανε το πρώτο της βήμα στο εμπορικό σινεμά, το φινάλε, μόλις τρία χρόνια αργότερα, τη βρίσκει στην κορυφή της πυραμίδας της διασημότητας.

The Hunger Games - Mockingjay Part 2 607

Αν ανυπομονείτε όσο κι εμείς για το φινάλε του «Hunger Games», η Spentzos Film, η Seven Films και το Flix σάς δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το «The Hungers Games: Επανάσταση Μέρος ΙΙ», στην ειδική avant premiere που θα γίνει την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, στο Village Shopping & More στου Ρέντη, στις 20.30. Για να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την προβολή, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook και κάντε like, share ή αφήστε το σχόλιό σας στο post. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν με direct message.

Το «The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος ΙΙ» βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, από τις Spentzos Film & Seven Films. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Θυμηθείτε τη γνώμη του Flix για τα προηγούμενα «Hunger Games»:

The Hunger Games - Mockingjay Part 2 poster gr 607