Buzz

O «αιώνιος εργένης» Χιού Γκραντ παντρεύεται για πρώτη φορά στα 57 του χρόνια

στα 10

Ο 57χρονος ορκισμένος εργένης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την 39χρονη Σουηδέζα, Ανα Εμπερστάιν.

O «αιώνιος εργένης» Χιού Γκραντ παντρεύεται για πρώτη φορά στα 57 του χρόνια

Μετά από 57 χρόνια εργένικης ζωής - με σχέσεις, όπως αυτή με τη Λιζ Χάρλεϊ που συζητήθηκε όσο λίγες και σκάνδαλα που έντυσαν τη σεξουαλική ζωή του Αγγλου ηθοποιού - ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε λίγες μέρες μετά που έγινε γνωστός ο αρραβώνας του με την Σουηδέζα Ανα Εμπερστάιν και μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού.

Ο γάμος έγινε στο Τσέλσι με τους νεόνυμφους να είναι ντυμένοι απλά, αλλά φανερά συγκινημένοι για τη στιγμή. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Χιού Γκραντ είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια με την Σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό. Ο Χιου Γκραντ έχει επίσης δύο παιδιά με την Κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

Hugh Grant married

Hugh Grant married

Δύο χρόνια πριν, στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, ο Χιου Γκραντ είχε επαναλάβει τη γνώμη του για το «μη ρομαντικό» του γάμου: «Αν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένο για να μείνουν σε μια 40χρονη μονογαμική, πίστή σχέση; Οχι, όχι όχι. Ποιος είπε ότι μπορούν; Μόνο η Βίβλος ή κάτι παρόμοιο. Κανείς δεν είπε πως αυτό είναι μια καλή ιδέα. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι μη ρομαντικό στο γάμο.»

Δείτε εδώ την κλασική σκηνή του (ενός) γάμου στο «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία» του Μάικ Νιούελ: