Buzz

Η τριλογία του «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνεται με το τρέιλερ του «The Hidden World»

στα 10

Οι περιπέτειες του Ψάρη και του Φαφούτη φτάνουν στο τέλος τους την επόμενη άνοιξη.

Η τριλογία του «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνεται με το τρέιλερ του «The Hidden World»

Η σειρά «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» για πολλούς θεωρείτε ίσως οι καλύτερες ταινίες της DreamWorks Animation. Η πρώτη ταινία μιλούσε για τον ρατσισμό. Η δεύτερη για τον φανατισμό. Και τώρα η τριλογία του «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» έρχεται στο τέλος της και αυτή την φορά, ίσως, έρχεται να μας μιλήσει για την αποδοχή και την ανεκτικότητα.

Η νέα ταινία έχει τον τίτλο «The Hidden World» και o Ψάρης και ο δράκος του ο Φαφούτης, ανακαλύπτουν μια κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου αρκετοί από αυτούς ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία. Αλλά, όπως είναι φυσικό, ο κίνδυνος, με την μορφή ενός κυνηγού δράκων, έρχεται γρήγορα για να ταράξει τα νερά τόσο της κρυμμένης αυτής πόλης όσο και του νησιού Μπερκ.

Διαβάστε ακόμα: To αγαπημένο κίτρινο σκαθάρι των Transformers, o «Bumblebee», αποκτά την δική του σόλο ταινία

how to train your dragon 3 607

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να δούμε λίγο από την κρυμμένη αυτή πόλη των δράκων, αλλά και τον απίστευτα χαριτωμένο «ερωτικό χορό» του Φαφούτη για να προσελκύσει έναν κατάλευκο δράκο. Οι Τζέι Μπαρουσέλ, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέραλντ Μπάτλερ, Κρεγκ Φέργουσον, Τζόνα Χιλ και Κίρστεν Γουίγκ επιστρέφουν για να δανείσουν ξανά τις φωνές τους στους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ενώ ο Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ θα δανείσει την φωνή του στον κακό της υπόθεσης.

To «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας: O Κρυμμένος Κόσμος» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες την 1 Μαρτίου 2019. Για την ώρα δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

how to train your dragon 3 poster 607