Buzz

House of Cards: Tο trailer 4ου κύκλου υποψιάζει για την εκδίκηση του Φρανκ Αντεργουντ

στα 10

Ο 3ος κύκλος είχε τελειώσει με μία πράξη προδοσίας. Ο Φρανκ Αντεργουντ μοιάζει αποφασισμένος κι απειλητικός. Μη διαβάσετε περισσότερα αν δεν έχετε δει τη σειρά, ακολουθούν spoilers. Ολοι οι υπόλοιποι απολαύστε το trailer του 4ου κύκλου.

House of Cards: Tο trailer 4ου κύκλου υποψιάζει για την εκδίκηση του Φρανκ Αντεργουντ

Δεν στήριξε τη γυναίκα του όταν ήρθε η σειρά της για πολιτική καριέρα. Κι εκείνη τον περίμενε στη γωνία. Ή μάλλον, στην τελική ευθεία. Η Κλερ Αντεργουντ αρνήθηκε να συνεχίσει το ρόλο της «good wife» κι άφησε σύξυλο τον Φρανκ Αντεργουντ στην προεκλογική του καμπάνια.

Και οι πρώτες ατάκες που ακούμε στο trailer του 4ου κύκλου της σειράς, μοιάζουν να απευθύνονται σε εκείνη. Ατάκες πίκρας, οργής και με υποψία εκδίκησης. «Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του τι σημαίνει να μην έχεις τίποτα. Δεν τίμησες όλα όσα είχαμε πετύχει μαζί. Εγώ έπρεπε να παλέψω για όλα όσα κατάφερα στη ζωή μου...»

Δείτε κι αυτό: Ολα τα teasers του 4ου κύκλου «House of Cards»

House of Cards 4 607

Ισως είναι η πρώτη φορά που το μακιαβελικό ζευγάρι (ποτέ πιστό μεταξύ του, αλλά με μία σχεδόν αξιοζήλευτη τίμια και ανοιχτή σχέση) θα βρεθεί αντιμέτωπο. Σκηνές του trailer αποτυπώνουν την πρώτη συνάντηση μετά την «προδοσία». Η Κλερ μπαίνει αγέρωχη στο γραφείο του, εκείνος την κοιτά με θυμωμένο και πληγωμένο βλέμμα ταυτόχρονα. Ηταν συνωμότες, κάποτε.

Ολο το υπόλοιπο μοντάζ μας υποψιάζει για όλα όσα θα συμβούν εντός κι εκτός Λευκού Οικου. Ομως, πόσο ειρωνικό, όσα θα συμβούν στο δικό τους οίκο μοιάζουν να κρύβουν το πιο σκοτεινό, σαγηνευτικό ενδιαφέρον φέτος...

Απολαύστε το:


Ολοι οι κύκλοι του «House of Cards» προβάλλονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον ΟΤΕ ΤV.

Δείτε ακόμη: