Buzz

«Hot Summer Nights»: ο Τίμοθι Σαλαμέ περνάει ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι

στα 10

Δείτε το trailer της νέας ταινίας που θέλει τον Τίμοθι Σαλαμέ σε hot summer nights!

«Hot Summer Nights»: ο Τίμοθι Σαλαμέ περνάει ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι

Mπορεί το «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» να μας ξεναγούσε σε ένα καυτό καλοκαίρι ενηλικίωσης, αλλά η επόμενη ταινία του πιτσιρικά που (με τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο) μάς έκανε να τον φωνάζουμε, πράγματι, με το δύσκολο όνομά του, μοιάζει να μιλάει για διαφορετικού είδους «κάψα».

Διαβάστε κι αυτό: Call me by Your Name: ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει σίκουελ;

Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη με ένα θρίλερ μυστηρίου: το «Hot Summer Nights», σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ελάιτζα Μπίναμ για την Α24 (το indie στούντιο έχει σκοπό ένα συνδυασμό διανομής και Direct TV) που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η υπόθεση τον θέλει ένα καλοκαίρι να δικτυώνεται ως βαποράκι, μπλεγμένος από τον σκοτεινό γείτονά του, και να ξεμυαλίζεται από το εύκολο χρήμα και την cool εμπειρία, μέχρι που όλα φυσικά θα πάνε στραβά. Το θερμόμετρο ανεβάζει καθοριστικά και η αδελφή του εμπόρου ναρκωτικών που ενηλικιώνει τον πιτσιρικά, αλλά και τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του προμηθευτή του.

Hot Summer Nights 607

Θυμηθείτε κι αυτό: «The Broken Circle Breakdown»: το Flix σε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον μουσικό Μπιορν Ερικσον!

Να θυμίσουμε ότι περιμένουμε τον Σαλαμέ να διεκδικεί τους προβολείς και στην επόμενη οσκαρική κούρσα, κατεβαίνοντας δυναμικά με την ερμηνεία του ως «Beautiful Boy» στην νέα ταινία του Βέλγου σκηνοθέτη Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ («Ραγισμένα Ονειρα» / «The Broken Circle Breakdown»), δίπλα στον Στιβ Καρέλ. Διαβάστε γιατί όλοι συζητούν για μία δυνατή ερμηνεία εδώ.

Προς το παρόν όμως, στο «Hot Summer Nights» ο Σαλαμέ μοιάζει έτοιμος για κάτι πιο ποπ - η αλά «Drive» αφίσα, αυτό προδίδει.

Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε:

.

Διαβάστε ακόμα: