Buzz

Tι έχουν να πουν οι σταρ του Χόλιγουντ για την Ελλάδα;

στα 10

Eνα παλιότερο ρεπορτάζ του Hollywood Greek Reporter αποκτά ιδιαίτερο νόημα στις μέρες που διανύουμε. Αντζελίνα Τζολί, Τζόντι Φόστερ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Bono - όλοι μιλούν για την Ελλάδα και την ελληνική κρίση.

Tι έχουν να πουν οι σταρ του Χόλιγουντ για την Ελλάδα;

Το Hollywood Greek Reporter, το ελληνικό σάιτ στο LA που παρακολουθεί τα κινηματογραφικά και showbiz γεγονότα από απόσταση βολής, έχει βρεθεί σε πολλά κόκκινα χαλιά μεγάλων βραβείων και πρεμιέρων (στο βίντεο θα αναγνωρίσετε παλιότερα Golden Globes και Οscars). Ανάμεσα σε άλλες ερωτήσεις οι Ελληνες ρεπόρτερ φρόντιζαν να κάνουν και μία για την Ελλάδα - το 2012 ήμασταν ήδη σε κρίση και σκηνοθέτες, πρωταγωνιστές και γνωστοί ακτιβιστές ηθοποιοί είχαν γνώμη και άποψη.

Σήμερα, το βίντεο αυτό έχει αναδιομορφωθεί με το hashtag #SeeYouInGreece και προβάλλεται παντού με σκοπό να στηρίξει τον ελληνικό τουρισμό, αλλά και να τονώσει την κοινή γνώμη μέσα από τη θετική άποψη των σταρ για όσα συμβαίνουν. Αντζελίνα Τζολί, Μάικλ Ντάγκλας, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζόντι Φόστερ, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζέραλντ Μπάτλερ, Bono και πολλοί άλλοι μοιράζονται τις σκέψεις τους και στέλνουν δυο λόγια ελπίδας. Δημόσιες σχέσεις, ψεύτικα λόγια ενός ψεύτικου κόσμου; Οχι απαραίτητα...

Δείτε το (και παραδεχθείτε: η Τζόντι Φόστερ είναι η απόλυτη θεά)

.

Διαβάστε ακόμα: