Buzz

Οι σκηνοθέτες της χρονιάς μιλούν στην κάμερα του Hollywood Reporter

στα 10

Οι Γιώργος Λάνθιμος, Αλφόνσο Κουαρόν, Σπάικ Λι, Μαριέλ Χέλερ, Ράιαν Κούγκλερ και Μπράντλεϊ Κούπερ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σε ένα ακόμα από τα καθιερωμένα στρογγυλά τραπέζια του Hollywood Reporter. Δείτε το βίντεο.

Οι σκηνοθέτες της χρονιάς μιλούν στην κάμερα του Hollywood Reporter

Τα βίντεο με τα στρογγυλά τραπέζια του Hollywood Reporter έχουν γίνει πια καθιερωμένη ετήσια παράδοση, ειδικά για την προ-οσκαρική περίοδο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στον τρόπο δουλειάς και τις απόψεις των σκηνοθετών και πρωταγωνιστών μερικών από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς.

Πρόσφατα, το Hollywood Reporter κυκλοφόρησε ολόκληρο πλέον το βίντεο που είναι αφιερωμένο στους δημιουργούς οι οποίοι μονοπώλησαν με τις ταινίες τους το κινηματογραφικό ενδιαφέρον μέσα στο 2018, βρέθηκαν στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς, σαρώνουν τα βραβεία και αναμένεται να διεκδικήσουν μερικά ακόμη στην προσεχή τελετή των Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: Ετσι μοιάζει ο δυναμίτης! Οι 6 ηθοποιοί της χρονιάς τα λένε όλα στο στρογγυλό τραπέζι του Hollywood Reporter

Ο Γιώργος Λάνθιμος («The Favourite»), ο Αλφόνσο Κουαρόν («Roma»), ο Σπάικ Λι («BlacKkKlansman»), ο Ράιαν Κούγκλερ («Black Panther»), η Μαριέλ Χέλερ («Can You Ever Forgive Me?») και ο Μπράιαν Κούπερ («A Star Is Born») αποτελούν την εκλεκτή παρέα και μπορείτε να τους απολαύσετε στο βίντεο να ανταλλάσσουν απόψεις και φιλοφρονήσεις, να μιλούν για τη δουλειά και τους ήρωές τους, την πολιτική και την τέχνη.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση στο ωριαίο βίντεο παρακάτω.



Πρόσωπα, βραβεία, λίστες, αναμνήσεις, απολογισμός: Διαβάστε και δείτε όσα ζήσαμε φέτος στο σινεμά, στην ενότητα Best of 2018 του Flix