Buzz

Το Χόλιγουντ αντιδρά στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Οι σταρς του Χόλιγουντ εκφράζουν την δική τους δυσαρέσκεια μέσω twitter κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το Χόλιγουντ αντιδρά στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Χτες έγινε η ορκωμοσία του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. Υπήρχαν αρκετοί σταρς που παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του, όπως ο Γιόν Βόιτ ο οποίος είπε για τον Τραμπ πως «επιτέλους ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας», αλλά η πλειοψηφία του Χόλιγουντ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με αυτό. Την Πέμπτη πολλοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Τζούλιαν Μουρ, ο Μαρκ Ράφαλο, πραγματοποίησαν μια διαμαρτυρία στην Νέα Υόρκη, έξω από το Trump International Hotel and Tower, για να δείξουν την αντίθεσή τους στον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ τραγουδάει «I Will Survive» ως αντίδοτο στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τραμπ, αλλά και μετά από αυτή, πολλοί από τους σταρς του Χόλιγουντ έγραφαν στο twitter εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για όλο αυτό. Άλλοι με χιούμορ ενώ άλλοι, με πιο σοβαρό ύφος, προέτρεπαν όσους διαβάζουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους και να κάνουν την φωνή τους να ακουστεί.

Ανάμεσά τους ο Άλεκ Μπόλντουιν ο οποίος έγραψε πως «πέρα των αστείων θα πρέπει να σκεφτούμε που έχουμε φτάσει. Η χώρα αυτή έχει χαθεί. Έχει προβλήματα.» Αλλά και ο κωμικός Κρις Ροκ προέτρεψε τους κατοίκους των Η.Π.Α. να γυρίσουν τα ρολόγια τους 300 χρόνια πίσω μετά την ορκωμοσία, ενώ οι Τζίμι Τάτρο και Ντιέγκο Λούνα («Rogue One: A Star Wars Story») εύχονται σε όλους καλή τύχη. Τέλος, ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ σχολιάζει το πόσος πολύς κόσμος είχε παραβρεθεί στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα σε σχέση με αυτόν που πήγε χτες στου Ντόναλντ Τραμπ, όπως δείχνει η φωτογραφία.

inauguration1

Διαβάστε τα tweets τους παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: