Buzz

Ατζέντης του Χόλιγουντ απολύεται μετά τις αποκαλύψεις ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια

στα 10

Οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών αλλά και ανδρών στο Χόλιγουντ φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό.

Ατζέντης του Χόλιγουντ απολύεται μετά τις αποκαλύψεις ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια
Ο Τάιλερ Γκρέισαμ με τον ηθοποιό Φιν Γούλφχαρντ

Ολος αυτός ο κυκεώνας αποκαλύψεων γύρω από το όνομα του Χάρβεϊ Γουάινστιν και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του, είχε σαν αποτέλεσμα να έρθουν στο φως και μαρτυρίες άλλων ηθοποιών, ανδρών και γυναικών, που είχαν τις ίδιες εμπειρίες από κάποιο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμα: Η Κατρίν Ντενέβ αμφισβητεί τον ακτιβισμό των social media για τη σεξουαλική παρενόχληση

grasham

Ενα από αυτά τα μεγάλα ονόματα είναι και ο ατζέντης της εταιρείας ΑΡΑ Τάιλερ Γκρέισαμ, ο οποίος εκπροσωπεί ηθοποιούς όπως τον Φιν Γούλφχαρντ (γνωστός από την σειρά «Stranger Things» και «It») και τον Κάμερον Μπόις (γνωστός από την σειρά της Disney «Descendants»), ο οποίος φαίνεται πως παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια. Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Μπλέιζ Γκόντμπι Λίντμναν ο οποίος έγραψε στο Facebook με το hashtag #MeToo, ότι ο Γκρέισαμ προσπάθησε να τον μεθύσει και του επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ ήταν μόλις 17 ετών. Στην αρχή ο Λίντμαν δεν είχε αποκαλύψει το όνομα του συγκεκριμένου ατζέντη, αλλά αμέσως μόλις έκανε την ανάρτηση ο Γκρέισαμ του έκανε «poke» και ίδιος ένιωσε αηδιασμένος, ξαναγράφοντας στο Facebook, αποκαλύπτοντας αυτή την φορά το όνομά του, τα παρακάτω.

Ολο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απολυθεί από τον Γουλφχαρντ ως ατζέντης του, αλλά και από την ίδια την εταιρεία την οποία δούλευε. Ο Γκρέισαμ από τότε έσβησε τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε όλα τα social media.

Διαβάστε ακόμα: