Buzz

Δεν είναι ψέμα! Το «Hocus Pocus 2» πήρε το πράσινο φως από την Disney

στα 10

Ετοιμαστείτε για περισσότερη μαγεία, ξόρκια και, φυσικά τις αδερφές Σάντερσον.

Δεν είναι ψέμα! Το «Hocus Pocus 2» πήρε το πράσινο φως από την Disney

Η ταινία του 1993 «Hocus Pocus», σε σκηνοθεσία του Κένι Ορτέγκα και παραγωγή της Disney, μπορεί να θεωρείται από αρκετούς κριτικούς μια απλά μέτρια ταινία, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει εισπρακτικά στο αμερικάνικο box office και να αποκτήσει, με τον καιρό, πολλούς φανς οι οποίοι την ανέβασαν σχεδόν αμέσως στο καλτ στάτους που έχει ακόμα και σήμερα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Μπέτι Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθι Νατζίμι ως οι τρεις αδερφές μάγισσες Σάντερσον οι οποίες επιστρέφουν στον Σάλεμ του ’90 για μια βραδιά όπου πρέπει να απαγάγουν μερικά παιδιά για να αποκτήσουν την αθανασία. Θα ήταν μια τελείως αξέχαστη οικογενειακή κωμωδία φαντασίας αν δεν υπήρχαν οι τρεις τους, και κυρίως η Μίντλερ με το υπέροχα campy ερμηνεία της, για να την σώσουν και να την κάνουν την ταινία η οποία παίζεται κάθε χρόνο το Χάλογουιν στο Disney Channel. Οι φανς ζητούσαν μια συνέχεια για χρόνια, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να μαγέψουν την Disney για κάτι τέτοιο. Μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: To σίκουελ του «Willow» του Ρον Χάουαρντ έρχεται στο Disney+

hocus pocus 607

Από ότι φαίνεται το σίκουελ πήρε επιτέλους το πράσινο φως, αλλά όχι για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Σύμφωνα με το Collider, η ταινία «Hocus Pocus 2» θα γυριστεί αλλά για λογαριασμό του Disney+, της διαδικτυακής πλατφόρμας της Disney, σε σενάριο της Τζεν Ντ’Αντζελο, των «Workaholics». Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Μίντλερ, Πάρκερ και Νατζίμι, η κάποιος από το αρχικό καστ θα επιστρέψει, αλλά η Disney θέλει το αρχικό καστ «να εμπλακεί στην συνέχεια ως κάποιο βαθμό.»

Αλλά, αλήθεια, ποιος θα θέλει να δει μια συνέχεια αν οι τρεις λατρεμένες από πολλούς μάγισσες δεν επιστρέψουν στην ταινίας; Ελπίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και σύντομα ο κόσμος θα πέσει και πάλι κάτω από τα ξόρκια των αδερφών Σάντερσον. Αλλά για την ώρα απολαύστε την Μπέτι Μίντλερ να μαγεύει τους πάντες, τραγουδώντας το «I Put a Spell on You» από την πρώτη ταινία.


Διαβάστε ακόμα: «Η Λαίδη κι ο Αλήτης»: δείτε τη θρυλική σκηνή της μακαρονάδας της live-action μεταφοράς!