Buzz

Χόμπιτ όλου του κόσμου ετοιμαστείτε! Το «Hobbit: The Desolation Of Smaug» γιορτάζει στις 4 Νοεμβρίου

στα 10

Ο Πίτερ Τζάκσον ανέκαθεν ήξερε να εκτιμά και να αξιοποιεί τον ενθουσιασμό των fans του κι έτσι τώρα αποφάσισε να τους κάνει δώρα, στις 4 Νοεμβρίου, σ’ ένα event όπου θ’ αποκαλύψει νέα υλικά από το «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή».

Χόμπιτ όλου του κόσμου ετοιμαστείτε! Το «Hobbit: The Desolation Of Smaug» γιορτάζει στις 4 Νοεμβρίου

Εκτός από την προβολή σκηνών της ταινίας, στην εκδήλωση θα μιλήσουν και πρωταγωνιστές, όπως ο Ορλάντο Μπλουμ, η Εβάντζελαϊν Λίλι, ο Λι Πέις και ο Λουκ Εβανς. Ο Πίτερ Τζάκσον και οι ηθοποιοί του, με διοργανωτές τη New Line και την MGM, θα συγκεντρωθούν στις 4 Νοεμβρίου και θα συνδεθούν δορυφορικά με κινηματογραφικές αίθουσες στο Λος Αντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και φυσικά το Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, για να δείξουν τα καλούδια τους και να κουβεντιάσουν με το κοινό ζωντανά.

Η εκδήλωση θα γίνει στη Νέα Υόρκη, με συντονιστή, μάλιστα, της συζήτησης, τον Αντερσον Κούπερ του CNN. Εκεί θα βρεθούν ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Ρίτσαρντ Αρμιτατζ που υποδύεται τον νάνο Θόριν. Η Εβάντζελαϊν Λίλι, που ενσαρκώνει την Τόριελ, θα βρίσκεται στο Λος Αντζελες, ενώ από το Λονδίνο θα συμμετέχουν ο Λι Πέις, ο Λουκ Εβανς και ο – για πάντα Γκόλουμ – Αντι Σέρκις. Ο Πίτερ Τζάκσον, φυσικά, δε θα το κουνήσει από τη Νέα Ζηλανδία. Θαυμαστές του Χόμπιτ θα δουν την παρουσίαση ζωντανά και σε κινηματογραφικές αίθουσες στις Βρυξέλλες, το Αμβούργο, τη Μαδρίτη, το Μεξικό, το Μαϊάμι, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Σίδνεϊ και το Τορόντο. Το event θα κυκλοφορήσει και σε live stream, όπου… θα μπορέσουμε να το δούμε και μεις!

Μετά την εμπορική επιτυχία του «Χόμπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι» που συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύρια δολάρια στη διεθνή διανομή του, το δεύτερο μέρος της τριλογίας, «The Hobbit: The Desolation of Smaug» / «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» ετοιμάζεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου και στην Ελλάδα ταυτόχρονα.

Περισσότερο «Χόμπιτ»: