Buzz

Ερχεται το «Hobbit» και οι πέντε στρατοί του

στα 10

Με μια νέα, εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών, το «Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» ετοιμάζει την έξοδό του στις αίθουσες του κόσμου, για ένα επικό φινάλε.

Ερχεται το «Hobbit» και οι πέντε στρατοί του

Μετά από ένα πολύχρονο, ιστορικό κινηματογραφικό ταξίδι, μετά τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τις δύο πρώτες ταινίες της τριλογίας του «Hobbit», ο Πίτερ Τζάκσον ετοιμάζεται να μάς ταξιδέψει στην τελευταία περιπέτεια του Μπίλμπο και στην τελευταία δική του βουτιά στο σύμπαν του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν – εκτός αν σκαρφιστεί κάτι ακόμα! Το «Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου, στις ελληνικές στις 18, προθερμαίνοντας το έδαφος για παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Συναντώντας ξανά τους ήρωες της ιστορίας, μαθαίνουμε ότι με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει το θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του. Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ… Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκ για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Ανθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

Η ταινία αποτελεί τον επικό επίλογο στις περιπέτειες των Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), Θόριν Δρύασπις (Ρίτσαρντ Αρμιτατζ) και των Νάνων. Ο Ιαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ και δίνει τη δική του μάχη μαζί με τους Εβάντζελαϊν Λίλι, Λουκ Εβανς, Λι Πέις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέιμς Νέσμπιτ, Κεν Σκοτ, Στίβεν Φράι. Το καστ συμπληρώνουν οι παλιοί γνώριμοι, Κέιτ Μπλάνσετ, Ιαν Χολμ, Κρίστοφερ Λι, Χιούγκο Γουίβινγκ και Ορλάντο Μπλουμ.

Η ταινία λανσάρει μια νέα σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών – των τελευταίων πριν την έξοδο – δίνοντάς μας κλεφτές ματιές απ’ όλους τους ήρωες, παλιούς και νέους, που θα συναντήσουμε στο ταξίδι. Το «Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» θα διαρκεί μόλις (!) 144 λεπτά, θα είναι δηλαδή η μικρότερη από το saga της Μέσης Γης. Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες και το τελικό τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη:

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607

hobbit 607