Buzz

«The Hobbit: The Battle of the Five Armies»: Το teaser είναι εδώ

στα 10

Η ταινία που ολοκληρώνει την τριλογία του Hobbit του Πίτερ Τζάκσον φέρνει στο ανυπόμονο κοινό της το πρώτο teaser. Και μια μάχη που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί η Μέση Γη.

«The Hobbit: The Battle of the Five Armies»: Το teaser είναι εδώ

Η τρίτη και τελευταία ταινία του Πίτερ Τζάκσον που μεταφέρει το «Hobbit» στην (πολύ) μεγάλη οθόνη έρχεται σ’ όλον τον κόσμο στις 17 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, μετά την παρουσίαση της ταινίας το Σαββατοκύριακο στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, η παραγωγή παρουσιάζει το πρώτο teaser του «The Hobbit: The Battle of the Five Armies», το οποίο, γεμάτο νέο υλικό, παρουσιάζει μια ταινία σκοτεινή, μελαγχολική, θεαματική, το πεδίο της μεγάλης μάχης που ξεκαθαρίζει μια για πάντα (ή, τουλάχιστον, μέχρι τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»), τις ισορροπίες στη Μέση Γη. Η ταινία θ’ αφηγηθεί το τελευταίο κεφάλαιο, το «καθοριστικό», όπως δηλώνει η αφίσα της ταινίας, στις περιπέτειες του Μπίλμπο Μπάγκινς, του Θόριν και των Νάνων. Εχοντας πάρει πίσω το βασίλειό τους από τον Νοσφιστή Σμάουγκ, οι ήρωες, άθελά τους, απελευθερώνουν μια θανατηφόρα δύναμη στον κόσμο. Ο Σμάουγκ εξαπολύει οργισμένα τη φωτιά του στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Πόλης της Λίμνης κι ο Θόριν, τυφλωμένος από το νέο του απόκτημα και την εκπλήρωση του στόχου του, θυσιάζει και φιλία και τιμή καθώς οι απεγνωσμένες προσπάθειες του Μπίλμπο να τον εκλογικεύσει τον φέρνουν μπροστά σ’ ένα δύσκολο κι επικίνδυνο δίλημμα. Κι αυτά δεν είναι τα μόνα εμπόδια που έχει ν’ αντιμετωπίσει το Χόμπιτ: χωρίς να το καταλάβει ούτε καν ο Γκάνταλφ, ο Σάουρον εκστρατεύει με τα Ορκ ενάντια στο Μοναχικό Βουνό. Καθώς το σκοτάδι ετοιμάζεται να τους σκεπάσει, οι φυλές των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων πρέπει ν’ αποφασίσουν αν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ή θα καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πολεμήσει για τη ζωή του και τις ζωές των φίλων του στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης απειλείται.

Αυτά θα συμβούν στο «The Hobbit: The Battle of the Five Armies» και, για να κάνετε όρεξη, δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες στο teaser και τις ατμοσφαιρικές αφίσες της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη:

hobbit3poster

hobbit3poster2