Industry

Ποια ήταν, φέτος, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο;

στα 10

Εκτόπισε την Εμα Στόουν από το #1 της λίστας του Forbes, ξεπέρασε οριακά κι αυτήν, ακόμα, την Αντζελίνα Τζολί. Ως γνήσια... εκδικήτρια!

Ποια ήταν, φέτος, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο;

Διαβάζεται και σαν παραμύθι, παρότι είναι απόλυτα αληθινή, η ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της φετινής χρονιάς, δηλαδή της σεζόν από τον Ιούνιο 2017 ως και τον Ιούνιο 2018. Και η επικεφαλής αυτών, φέτος, δεν είναι άλλη από τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, με έσοδα (προ φόρων) 40,5 εκ. δολ., κυρίως χάρη στη συμμετοχή της στους «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», ως Μαύρη, πλην όμως ζάπλουτη όπως φαίνεται, Χήρα.

Διαβάστε ακόμη: Οταν η Εμα Στόουν εκτόπισε την Τζένιφερ Λόρενς από την κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι η δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών της σεζόν, σημειώνοντας ότι τα στοιχεία αφορούν ηθοποιούς κάθε εθνικότητας, όχι μόνο Αμερικανίδες (εξ ου και η Αυστραλέζα Κέιτ Μπλάνσετ, ή η Ισραηλινή Γκαλ Γκαντότ) κι ότι τα έσοδα υπολογίζονται συνολικά, δηλαδή για παράδειγμα και από διαφημίσεις, όχι μόνο από κινηματογραφικές ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές.


σκάρλετ τζοχάνσον 607

  1. Σκάρλετ Τζοχάνσον | 40,5 εκ. δολ. Τετραπλάσια τα έσοδα της ηθοποιού σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, χάρη στη Μαύρη Χήρα των «Εκδικητών», των οποίων την τέταρτη ταινία περιμένουμε μέσα στο 2019 - κι εκείνη, προφανώς, ακόμα περισσότερο!

  2. Αντζελίνα Τζολί | 28 εκ. δολ. Αμοιβή από τα παραμύθια: η προπληρωμή της συμμετοχής της στο «Maleficent 2»!

  3. Τζένιφερ Ανιστον | 19,5 εκ. δολ. Μην αναρωτιέστε πού την είδατε φέτος: σε διαφημιστικά σποτ των Emirates, Smartwater και Aveeno! Μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε κι εμείς το Smartwater...

  4. Τζένιφερ Λόρενς | 18 εκ. δολ. Και φανταστείτε ότι αυτή ήταν μια από τις χειρότερες τελευταίες χρονιές της, μια και ούτε το «Mother!», ούτε το «Red Sparrow» έκανε την αναμενόμενη εισπρακτική επιτυχία.

  5. Ρις Γουίδερσπουν | 16,5 εκ. δολ. Οχι χάρη στο «A Wrinkle in Time» που δεν έφερε τα προσδοκώμενα στα ταμεία, αλλά στη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies», για το οποίο η Ρις, ως πρωταγωνίστρια και παραγωγός, αμείβεται με 1 εκ. δολ. ανά επεισόδιο.

  6. Μίλα Κούνις | 16 εκ. δολ. Σταθερό έσοδο η φωνή της που δανείζει στο «Family Guy», με φετινή προσθήκη το «Bad Moms Christmas».

  7. Τζούλια Ρόμπερτς | 13 εκ. δολ. Κάτι η Lancôme, κάτι το «Wonder», η pretty woman ξέρει πώς να κεφαλαιοποιεί την καριέρα της.

  8. Κέιτ Μπλάνσετ | 12,5 εκ. δολ. Χάρη στο «Thor: Ragnarok» και το επερχόμενο «The House with a Clock in Its Walls».

  9. Μελίσα ΜακΚάρθι | 12 εκ. δολ. Ως προπληρωμή για τις επόμενες ταινίες της, «The Happytime Murders» και το «Can You Ever Forgive Me?», αλλά και από την αμοιβή της για το αποτυχημένο εισπρακτικά «Life of the Party».

  10. Γκαλ Γκαντότ | 10 εκ. δολ. Μπαίνει για πρώτη φορά στη λίστα, χάρη σε διαφημιστική καμπάνια της Revlon, αλλά και της προκατβολής της για το «Wonder Woman 1984».