Industry

Ποια σταρ εκτόπισε την Τζένιφερ Λόρενς από την κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο;

στα 10

Είναι νέα, όμορφη κι έχει ένα Οσκαρ. Και δεν είναι η Τζένιφερ Λόρενς. Δείτε ποια ήταν, φέτος, η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Χόλιγουντ.

Ποια σταρ εκτόπισε την Τζένιφερ Λόρενς από την κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο;

Σύμφωνα με την πάντα ενδιαφέρουσα κατάταξη του περιοδικού Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το τελευταίο 12μηνο (το Forbes υπολογίζει την αμερικανική κινηματογραφική σεζόν που λήγει μετά τα καλοκαιρινά blockbusters), είναι η Εμα Στόουν, με έσοδα (προ φόρων) 26 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Εμα Στόουν - «Οι άντρες συμπρωταγωνιστές μου με στηρίζουν»

εμα στόουν 607

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η Τζένιφερ Ανιστον, με 25,5 εκ. δολ., ενώ η Τζένιφερ Λόρενς εκτοπίζεται για φέτος από την πρώτη θέση που κρατούσε, στην τρίτη, με το ποσό των 24 εκ. δολαρίων που κανέναν δεν θ' άφηνε στενοχωρημένο! Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν πρώτη στη λίστα τα προηγούμενα δυο χρόνια, με περσινά έσοδα ύψους 46 εκ. δολ. Από τη μια πλευρά, η Τζένιφερ Ανιστον αξιοποιεί όχι μόνο τις ταινίες της (σαν το επερχόμενο «The Yellow Birds»), αλλά και συμφωνίες με εταιρίες σαν την Emirates Airlines, τη Smartwater και την Aveeno. Αντίστοιχα, η Τζένιφερ Λόρενς, που φέτος δεν είχε κάποια ταινία με τεράστιο budget, παρά το καλλιτεχνικών προσδοκιών «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι, επωφελείται από την εμπορική συμφωνία της με τον οίκο Dior.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόρενς - «Ο Ντάρεν Αρονόφσκι είναι ιδιοφυΐα»

εμα στόουν 607

Αντίστοιχα, η Εμα Στόουν, που επίμονα μιλά δημόσια για την ισότητα στις ευκαιρίες και τις αμοιβές των γυναικών ηθοποιών με τους άντρες συναδέλφους της, τη σεζόν που πέρασε βίωσε το θρίαμβο του «La La Land» που όχι απλώς συγκέντρωσε 445 εκ. δολάρια στο box office παγκοσμίως, αλλά τής χάρισε και το Οσκαρ ερμηνείας της.

Δείτε ακόμη: «Male chauvinist pig vs. hairy leg feminist». Στιβ Καρέλ εναντίον Εμα Στόουν στο νέο τρέιλερ του «Battle of the Sexes»