Industry

Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη, εισπρακτικά, ηθοποιός στην ιστορία

στα 10

Προηγούνται εννέα άντρες ηθοποιοί στη λίστα του Box Office Mojo. Αλλά αυτή κρατά, πια, τα γυναικεία πρωτεία.

Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη, εισπρακτικά, ηθοποιός στην ιστορία

Το Box Office Mojo ανανέωσε τα συγκεντρωτικά στοιχεία του και διαμόρφωσε, ξανά, τη λίστα με τους ηθοποιούς που έχουν συγκεντρώσει, με τις ταινίες τους, τα περισσότερα χρήματα στα αμερικανικά κινηματογραφικά ταμεία. Πρώτος στη σειρά, στις επιτυχίες όλων των εποχών, είναι ο Χάρισον Φορντ και, πλέον, η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του είναι το «Star Wars: The Force Awakens».

Διαβάστε ακόμη: O Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος - και δεν το αξίζει - ηθοποιός του Χόλιγουντ

χάρισον φορντ 607

Η πρώτη γυναίκα, ωστόσο, που εμφανίζεται στη λίστα - κι έχει να ευχαριστεί κυρίως τους «Avengers» γι' αυτό - είναι η Σκάρλετ Τζοχάνσον, στη θέση #10.

Ο Χάρισον Φορντ έχει φέρει στο αμερικανικό box office συνολικά $4,871.7 με 41 ταινίες, η Σκάρλετ Τζοχάνσον $3,332.1 με 37 ταινίες και πολύ λιγότερα χρόνια δράσης, φυσικά. Ανάμεσά τους βρίσκονται, με τη σειρά, οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μόργκαν Φρίμαν, Τομ Χανκς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Εντι Μέρφι, Τομ Κρουζ, Τζόνι Ντεπ και Μάικλ Κέιν (μη σας κάνει εντύπωση και μην ξεχνάτε το «Dark Knight Rises»).

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

σκάρλετ τζοχάνσον 607

Η επόμενη «εμπορικότερη» γυναίκα ηθοποιός στη λίστα του box office mojo είναι η Κάμερον Ντίαζ στη θέση #19, με κορωνίδα το «Shrek 2» κι ακολουθούν η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ στο #26 χάρη στη συμμετοχή της στους Χάρι Πότερ, η Κέιτ Μπλάνσετ στο #29 με παρακαταθήκη τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, η Τζούλια Ρόμπερτς στο #30 με τη βοήθεια του «Ocean's Eleven». Χαζέψτε την κατάταξη, τα εκατομμύρια δολαρίων και τις ταινίες που έσπασαν τα ταμεία απ' ευθείας από την πηγή του Box Office Mojo.

Διαβάστε ακόμη: Το People παίρνει και την ευθύνη. Η Τζένιφερ Ανιστον είναι η ομορφότερη γυναίκα για το 2016.