Industry

Για τρίτη χρονιά, το Film Factory Short Film Fund χρηματοδοτεί την ταινία σου

στα 10

Για τρίτη χρονιά, η ΕΑΚ, με την υποστήριξη της Cosmote TV, προσκαλεί τους δημιουργούς σε διαγωνισμό χρηματοδότησης ταινιών μικρού μήκους.

Flix Team
Για τρίτη χρονιά, το Film Factory Short Film Fund χρηματοδοτεί την ταινία σου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και η Cosmote TV, με στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη νέων, ταλαντούχων κινηματογραφιστών, προσκαλούν, για τρίτη συνεχή χρονιά, σεναριογράφους και σκηνοθέτες να καταθέσουν τα σενάριά τους σε ανοικτό διαγωνισμό για την παραγωγή Ταινιών Μικρού Μήκους. Η διάρκεια της τελικής ταινίας θα πρέπει να είναι μεταξύ 8 και 15 λεπτών. Η καταληκτική ημερομηνία για τις προτάσεις είναι η Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017. Οι δύο ταινίες που θα προχωρήσουν σε παραγωγή, θα λάβουν το ποσό των 15.000 ευρώ η καθεμιά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

  • Σενάριο στην ελληνική γλώσσα: σε αρχείο word, με αρίθμηση σελίδων, σε κανονικό format σεναρίου (γραμματοσειρά Courier New, μέγεθος γραμμάτων 12, διάστιχο μονό), χωρίς το όνομα του/της σεναριογράφου ή άλλου συντελεστή. (Το αρχείο του σεναρίου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 22 σελίδες).
  • Ενα ξεχωριστό αρχείο με ονόματα, τηλέφωνα, emails, του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού (εφόσον υπάρχει).
  • Απόδειξη κατάθεσης του κόστους συμμετοχής.

Τα σενάρια θα κριθούν από μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, καθώς και εκπροσώπους της Cosmote TV και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Κατά την πρώτη φάση, θα επιλεχθούν 12 σενάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και για τη διαδικασία επιλογής, επισκεφθείτε το site της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Δείτε ακόμη: