Industry

Δείτε σε live streaming την τελετή των Βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

στα 10

Για πρώτη φορά φέτος, η τελετή απονομής των βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα μεταδοθούν ζωντανά από την υπηρεσία live streaming της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Flix Team
Δείτε σε live streaming την τελετή των Βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου στη Μεγάλη Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, οι άνθρωποι του ελληνικού σινεμά θα βραβεύσουν τις καλύτερες στιγμές της φετινής παραγωγής στα Βραβεία Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Οικοδεσπότες της Τελετής θα είναι οι Μάκης Παπαδημητρίου και Γιώργος Πυρπασόπουλος, με ζωντανή μουσική από τον Σπύρο Γραμμένο και την μπάντα του επί σκηνής και επίσημο προσκεκλημένο τον ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά, λίγες μόνο εβδομάδες μετά το Οσκαρ που κέρδισε για τη «Μορφή του Νερού» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Διαβάστε αναλυτικά: Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2018: Οι υποψηφιότητες

Για πρώτη φορά φέτος, η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Τo Flix, όπως κάνει κάθε χρόνο θα μεταδίδει ζωντανά μέσα από τη Στέγη μεταφέροντας την ατμόσφαιρα και σχολιάζοντας ένα προς ένα όλα τα βραβεία, τις απονομές και τα παραλειπόμενα της τελετής.

Περισσότερες πληροφορίες για το live streaming μπορείτε να αναζητήσετε στο επίσημο site της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

ΙΡις 2018

Διαβάστε ακόμη: Η (κερδισμένη και η χαμένη) ευκαιρία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου