Buzz

Κάποιος να γράψει το σενάριο άμεσα. Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίξει τον Ντόναλντ Τραμπ!

στα 10

Πόσο θα θέλαμε η οσκαρική Βασίλισσα να χτυπούσε φλέβα με το πορτρέτο του πιο προκλητικού Πλανητάρχη στην ιστορία. Θα ήταν... yuuuge!

Κάποιος να γράψει το σενάριο άμεσα. Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίξει τον Ντόναλντ Τραμπ!

Δε θα ήταν η πρώτη γυναίκα που το τολμά. Ισως να θυμάστε το καλοκαίρι του 2016, την μεγάλη κυρία Μέριλ Στριπ να μεταμορφώνεται σε Ντόναλντ Τραμπ, στο υπαίθριο Delacorte Theater του Central Park, στα πλαίσια του Shakespeare in the Park και πριν ο Τραμπ γίνει Πρόεδρος της Αμερικής.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες και βίντεο: Ικανή για όλα: η Μέριλ Στριπ μόλις έπαιξε τον Ντόναλντ Τραμπ στο θέατρο!

Meryl Streep Donald Trump 607

Σήμερα μία άλλη οσκαρική dame δηλώνει ότι αυτός θα ήταν ο ρόλος-πρόκληση που θα ήθελε να αναλάβει. Μιλώντας στον Hollywood Reporter, η Ελεν Μίρεν είπε ότι «θα το έβρισκε πολύ αστείο».

«Σχεδόν έχω τα τέλεια μαλλιά για αυτό» είπε γελώντας. «Αλήθεια όμως, τον βρίσκω έναν συναρπαστικό χαρακτήρα. Εναν εκπληκτικό ρόλο για να τον περιλάβει ηθοποιός. Δηλαδή, είναι "χαρακτήρας" κι από μόνος του, δεν είναι; Ο πραγματικός; Είναι από τις περιπτώσεις που η αληθινή ζωή είναι πολύ πιο ενδιφέρουσα απο κάτι που κάποιος θα μπορούσε να σκαρφιστεί σεναριακά. Είναι σχεδόν Σαιξπηρικός και μπορεί να έχει κι ένα σαιξπηρικό τέλος, ποιος ξέρει;»

Alec Baldwin 607

Κι από ό,τι η Μίρεν συμπλήρωσε, η δική της εκδοχή δε θα βασιζόταν, απλώς, στη μίμηση (όπως πολύ αστεία επιτυγχάνει ο Αλεκ Μπόλντγουιν στα διάσημα σκετς του Saturday Night Live). Εκείνη σκέφτεται κάτι πολύ διαφορετικό:

«Θα μελετούσα την ανατροφή του. Θα εξέταζα τι είδους παιδεία πήρε, ποιοι ήταν οι γονείς του. Δεν ξέρω τίποτα για το παρελθόν του κυρίου Τραμπ - πώς μεγάλωσε. Αλλά αν μου έδιναν αυτό το ρόλο θα τον μελετούσα και σίγουρα θα ξεκινούσα από εκεί. Πάντα πρέπει να ξεκινάς με το παιδί. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση που το "παιδί" δεν έχει εγκαταλείψει τον κύριο Τραμπ. Και αυτό φαίνεται...»

Διαβάστε περισσότερα: