Buzz

Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίξει στο «Fast & Furious 8»

στα 10

Να μια ταινία που θα περιμέναμε σαν τρελοί.

Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίξει στο «Fast & Furious 8»

Σε πρόσφατή συνέντευξή της η grand dame Ελεν Μίρεν μίλησε και είπε, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλους τους ενδιαφερομένους.

«Η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία θα ήταν να είμαι σε μια ταινία της σειράς "Fast & Furious". To έχω ξαναπεί πολλές φορές, αλλά κανείς ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Θα είμαι όμως στο "Fast & Furious 8". Πρέπει να ομολογήσω πως ο Βιν Ντίζελ είναι ευφυής. Αγαπώ τον Βιν Ντίζελ. Είναι ένας υπέροχος τύπος, έξυπνος - τον αγαπώ. Είναι εξαιτίας του που θέλω να παίξω σε μια ταινία της σειράς, αλλά και για τη οδήγηση.»

Helen Mirren Top Gear Gif

Διαβάστε ακόμη: Μπορείτε να μαντέψετε ποιος εν ζωή ηθοποιός εμπνέει την Ελεν Μίρεν;

Και υπενθυμίζοντας τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό Top Gear το 2008, η Ελεν Μίρεν συμπλήρωσε: «Εκανα τον γύρο μου σε πολύ καλό χρόνο». Δίνοντας εχέγγυα στους παραγωγούς των «Fast & Furious» πως σε περίπτωση που ενδώσουν στην επιθυμία της, είναι απλά ικανή να κάνει μόνη της όλες τις δύσκολες σκηνές.


Για την ώρα μπορείτε να δείτε την Ελεν Μίρεν στο θεατρικό «The Audience» που έγραψε ο Πίτερ Μόργκαν (του «Queen») και σκηνοθετεί ο Στίβεν Ντάλντρι, αλλά και στο επερχόμενο «Woman in Gold», ενώ κρατήστε για λίγο ακόμη την αναπνοή σας για την έξοδο του «Furious 7» την Πέμπτη 2 Απριλίου στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Helen Mirren