Buzz

«Στην Καρδιά της Θάλασσας»: Ρον Χάουαρντ και Κρις Χέμσγουερθ μιλούν για τον δικό τους Μόμπι Ντικ

στα 10

Μια θαλασσινή περιπέτεια με εντυπωσιακά εφέ, αλλά και μια πραγματική ιστορία της πάλης του ανθρώπου και της φύσης. Οι συντελεστές του «Στην Καρδιά της Θάλασσας» εξηγούν - δείτε το αποκλειστικό featurette.

«Στην Καρδιά της Θάλασσας»: Ρον Χάουαρντ και Κρις Χέμσγουερθ μιλούν για τον δικό τους Μόμπι Ντικ

Τα τέρατα υπάρχουν στ' αλήθεια; Κι αν ναι, πόση δύναμη και πόση τρέλα χρειάζεται ο άνθρωπος για να τ' αντιμετωπίσει; Η νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ, «Στην Καρδιά της Θάλασσας», καταπιάνεται με την αληθινή ιστορία του φαλαινοθηρικού Εσεξ και του πληρώματός του: την ιστορία που ενέπνευσε τον νεαρό Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία όλων των εποχών, το «Μόμπι Ντικ». Ο ανταγωνισμός με τα στοιχεία και τα πλάσματα της φύσης, η ζωή των φαλαινοθήρων, η αδρεναλίνη της ανακάλυψης ενός κόσμου που δεν ήταν γνωστός, όλα ζωντανεύουν στην «Καρδιά της Θάλασσας». Και στο παρακάτω, αποκλειστικό featurette, ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ, ο πρωταγωνιστής Κρις Χέμσγουερθ κι ο Ναθάνιελ Φίλμπρικ, ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, μιλούν για το πώς ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση, σωματικά, κινηματογραφικά και υπαρξιακά!

Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Tanweer, την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου. Διαβάστε και δείτε περισσότερα:


in the heart of the sea poster gr 607