Buzz

«The Undoing»: Νικόλ Κίντμαν & Χιου Γκραντ σε νέα "χιτσκοκική" σειρά του ΗΒΟ

στα 10

Μία νέα σειρά μυστηρίου του ΗΒΟ, υπόσχεται να θυμίσει τα «Rebecca» και «Suspicion» του Χίτσκοκ - με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ.

«The Undoing»: Νικόλ Κίντμαν & Χιου Γκραντ σε νέα "χιτσκοκική" σειρά του ΗΒΟ

Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τον 2ο κύκλο του «Big Little Lies», αλλά τα νέα των πρότζεκτς του ΗΒΟ που βρίκονται σε pre-production τρέχουν. Κι από ό,τι φαίνεται, η Νικόλ Κίντμαν δίνει ακόμα μία ψήφο εμπιστοσύνης στο ΗΒΟ, υπογράφοντας για να πρωταγωνιστήσει σε νέα μίνι σειρά, παραγωγής του μεγάλου τηλεοπτικού δημιουργού, Ντέιβιντ Ε. Κέλι.

Και δεν έρχεται μόνη της στο καστ. Μαζί της κι ο Χιου Γκραντ, με πρόσφατη την τηλεοπτική δική του επιτυχία με το «A Very English Scandal» ( ΒΒC 1).

Στο «The Undoing», η Κίντμαν ερμηνεύει την Γκρέις, μία φαινομενικά ευτυχισμένα παντρεμένη γυναίκα και μία σύμβουλο γάμου. Πολύ αυστηρή στις συμβουλές της και οξυδερκής για να καταλάβει το οποιοδήποτε ψέμα, μυστικό κι απιστία, η Γκρέις δε χαρίζεται στους ασθενείς της. Που να ξερε όμως. Μέσα σε μια νύχτα, η ζωή της διαλύτεται.

Hugh Grant Nicole Kidman 607

Ενας βίαιος θάνατος, η εξαφάνιση του συζύγου της και μία σειρά από σοκαριστικές αποκαλύψεις για εκείνον και την κρυφή του ζωή, την κλονίζουν. Τώρα πρέπει να αποσυνθέσει όλα όσα νόμιζε ότι ήξερε και να κάνει μία νέα αρχή για την ίδια και το παιδί της.

H πλοκή κι η ατμόσφαιρα της σειράς υπόσχεται να θυμίσει Χίτσκοκ - κάτω από το πρόσχημα του θρίλερ, η ανάλυση των σχέσεων και των ρόλων, της ελευθερίας και της σύμβασης του γάμου, των μυστικών και της απιστας.

Ο 58χρονος Γκραντ θα ερμηνεύσει το μυστηριώδη σύζυγό της, ενώ, εκτός από την παραγωγή, ο Ντέιβιντ Ε Κέλι έχει αναλάβει και το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ, «Θα Επρεπε να το Ηξερες» («You Should Have Known»).

Διαβάστε περισσότερα: