Buzz

Αυτοί είναι οι «Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Οριστικοποιήθηκε το καστ για το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο, με παλιούς και νέους αγαπημένους του τρομερού παιδιού του αμερικανικού σινεμά.

Αυτοί είναι οι «Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Η Weinstein Company, αχώριστος σύμμαχος σε κάθε νέα απονενοημένη απόπειρα του Κουέντιν Ταραντίνο ανακοίνωσε και επίσημα το καστ του «The Hateful Eight».

Με τον Ταραντίνο συνεργάζονται για ακόμη μια φορά ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο ρόλο του Major Marquis Warren, ο Κερτ Ράσελ στο ρόλο του John "The Hangman" Ruth, ο Γουόλτον Γκόγκινς ως Κρις Μάνιξ, ο Μπρους Ντερν ως General Sandford Smithers, o Τιμ Ροθ ως Oswaldo Mobray και ο Μάικλ Μάντσεν στο ρόλο του Joe Cage ενώ για πρώτη φορά στο έργο του εμφανίζονται η Τζένιφερ Τζέισον Λι στο ρόλο της Daisy Domergue και ο Ντέμιαν Μπιτσίρ στο ρόλο του Bob.

Τοποθετημένο έξι ή οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, το «Hateful Eight» ξεκινάει όταν μια άμαξά εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση. Παγιδευμένοι στο Γουαϊόμινγκ, οι επιβάτες της, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ (Κερτ Ράσελ) και η φυγόδικος Ντέζι Ντόμεργκιου (Τζένιφερ Τζέισον Λι), φτάνουν στην πόλη του Red Rock όπου ο Ρουθ - γνωστός και ως «The Hangman» - θα παραδώσει τη Ντέζι στη δικαιοσύνη. Στη διαδρομή συναντούν δυο ξένους: το Στρατηγό Μαρκίς Γουόρεν (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), έναν μαύρο πρώην στρατιώτη που έχει γίνει κυνηγός επικυρημένων και τον Κρις Μάνιξ (Γουόλτον Γκόγκινς), έναν Νότιο που υποστηρίζει πως είναι ο σερίφης της πόλης. Χάνοντας το δρόμο τους στη χιονοθύελλα, οι τέσσερις ήρωες αναζητούν καταφύγιο σε μια στάση για άμαξες στο βουνό. Ιδιοκτήτης του είναι ο Μπομπ (Ντέμιαν Μπιτσίρ) ενώ εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Οσβάλντο Μομπρέ (Τιμ Ροθ), τον Τζον Κέιτζ (Μάικλ Μάντσεν) και τον Στρατηγό Σάνφορντ Σμίθερς (Μπρους Ντερντ). Καθώς η χιονοθύελλα συνεχίζεται, οι οκτώ ταξιδιώτες ίσως να μην καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στο Red Rock...

The Hateful Eight

To «The Hateful Eight», η όγδοη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα γυριστεί σε φιλμ 70mm με σκοπό να βγει στις αίθουσες το 2015.

«Κάθε ηθοποιός που επιβιβάζεται στη άμαξα των ταινιών του Κουέντιν είναι έτοιμος για μια άγρια κούρσα που θα τον ανταμείψει», δήλωσαν οι Μπομπ και Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την υπέροχη ομάδα των ηθοποιών που συγκεντρώσαμε για το φιλμ και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το γύρισμα στο Τελιουράιντ.»

Φήμες θέλουν τον Τσάνινγκ Τέιτουμ να έχει ένα μικρό ρόλο στο φιλμ - εκτός των οκτώ πρωταγωνιστών - αλλά φανταζόμαστε πως αυτό θα το μάθουμε αργότερα...

Διαβάστε ακόμη: