Buzz

Η κοινότητα του Χάρι Πότερ τα βάζει με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μετά τις δηλώσεις υποστήριξης για τον Τζόνι Ντεπ

στα 10

Τα «εγκλήματα του Τζόνι Ντεπ» φέρνουν δυσαρέσκεια στους φανς του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Η κοινότητα του Χάρι Πότερ τα βάζει με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μετά τις δηλώσεις υποστήριξης για τον Τζόνι Ντεπ

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία και ένα μικρό τρέιλερ της συνέχειας του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, με επίσημο τίτλο «Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ». Κι ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν που θα επιστρέψουν και πάλι στον μαγικό κόσμο της Ρόουλινγκ, κάποιοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Λίγο μετά την εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ σε ένα μικρό κάμεο στο πρώτο «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» στον ρόλο του Γκρίντελβαλτ, ο ίδιος κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ, για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Αν και ο Ντεπ αρνήθηκε τις κατηγορίες από την αρχή, και το διαζύγια έληξε σε ένα κάποιο συμβιβασμό, πολλοί ήταν οι φανς που κατηγόρησαν την επιλογή της Ρόουλινγκ να επιτρέψει την παρουσία του Τζόνι Ντεπ στο κινηματογραφικό της σύμπαν.

Διαβάστε ακόμα: Το σίκουελ στο «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» ξεκίνησε γυρίσματα (και έχουμε την υπόθεση!)

Η Ρόουλιγνκ, μέσω του επίσημου site της, απάντησε πως «βασιζόμενοι σε όλα τα γεγονότα τα οποία προηγήθηκαν, η παραγωγή κι εγώ όχι μόνο είμαστε ικανοποιημένοι με την επιλογή του κάστινγκ, αλλά και αρκετά χαρούμενοι που ο Τζόνι Ντεπ παίζει έναν μεγάλο ρόλο στην ταινία. Κατανοώ πως πολλοί δεν είναι χαρούμενοι με την επιλογή του ηθοποιού στον κεντρικό ρόλο. Αλλά, έχουμε την συνείδησή μας καθαρή. Μέσα στον φανταστικό κόσμο, και έξω από αυτόν, όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε πως είναι σωστό».

Κάποιοι έσπευσαν να δηλώσουν την δυσαρέσκειά τους με τις δηλώσεις της Ρόουλινγκ για το θέμα, ανάμεσά τους και η Μελίσσα Ανέλι του μεγαλύτερου και διασημότερου fan based site του κόσμου του Χάρι Πότερ, Leaky Cauldron, παροτρύνοντας τους φανς να μην δουν την ταινία για να «γνωρίσουν τα εγκλήματα του Τζόνι Ντεπ». Αλλοι πάλι αναφέρουν πως «η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έγραψε μια σειρά από 7 βιβλία για ένα κακοποιημένο παιδί και τώρα υποστηρίζει έναν διάσημο με ιστορικό κακοποίησης από την πλευρά του θύτη».

Μπορείτε να διαβάσετε και εσείς μερικές από τις αντιδράσεις παρακάτω. Πάντως, η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Διαβάστε ακόμα: