Buzz

Ο Χάρι Πότερ κατακτά και το θεατρικό σανίδι με το «Harry Potter and the Cursed Child»!

στα 10

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν ο Χάρι Πότερ ενήλικας (και χωρίς τα χαρακτηριστικά του Ντάνιελ Ράντκλιφ), τότε μια θεατρική παράσταση στο West End του Λονδίνου θα έχει σύντομα την απάντηση.

Ο Χάρι Πότερ κατακτά και το θεατρικό σανίδι με το «Harry Potter and the Cursed Child»!

Μπορεί ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ να μας τελείωσε, και η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γιέιτς) να έχουν πλέον καταπιαστεί με διαφορετικές πτυχές του ίδιου σύμπαντος (βλέπε «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται»), όμως μια νέα «καριέρα» μοιάζει να ανοίγεται για τον χαρακτήρα του νεαρού μάγου. Μόνο που δεν είναι πια τόσο νέος...

Αυτή τη φορά, ο Χάρι Πότερ ετοιμάζεται να κατακτήσει το θεατρικό σανίδι με το «Harry Potter and the Cursed Child» («Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί»), το όγδοο επίσημο κεφάλαιο στη σάγκα του διάσημου μάγου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου.

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιστορία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, του θεατρικού συγγραφέα Τζακ Θορν και του σκηνοθέτη Τζον Τίφανι, το θεατρικό έργο εκτυλίσσεται 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», με τον Χάρι να εργάζεται πλέον στο Υπουργείο Μαγείας και να ζει μια ήρεμη καθημερινότητα με τη γυναίκα του, Τζίνι, και τα τρία τους παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: Ακόμη περισσότερη μαγεία στο νέο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

Harry Potter theater 2

Το Hollywood Reporter δημοσίευσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες με τους ηθοποιούς της παράστασης ως Χάρι (Τζέιμι Πάρκερ), Τζίνι (Πόπι Μίλερ) και Αλμπους Σέβερους (Σαμ Κλέμετ). Ο τελευταίος είναι ο βενιαμίν των τριών τέκνων της οικογένειας Πότερ, γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, καθώς ο νεαρός – όπως προδίδει άλλωστε και ο τίτλος – έρχεται αντιμέτωπος με τη βαριά κληρονομιά του πατέρα του, χωρίς τη θέλησή του.

Φυσικά, το κείμενο του θεατρικού έργου δεν θα μπορούσε παρά να κυκλοφορήσει και σε βιβλίο, μία μέρα μετά την πρεμιέρα της παράστασης (τα εισιτήρια της οποίας έχουν προπωληθεί ήδη από πέρσι τον Οκτώβριο, μέσα σε μία περίπου ώρα!), στις 31 Ιουλίου, ημέρα που διόλου συμπτωματικά είναι και η μυθιστορηματική ημερομηνία γέννησης του Χάρι Πότερ.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία για κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας, κάτι τέτοιο δεν θα μας εξέπληττε καθόλου – εκτός κι αν η ζωή του Χάρι Πότερ ως δημοσίου υπαλλήλου δεν είναι και τόσο συναρπαστική!

Διαβάστε ακόμη

Harry Potter theater 3

Harry Potter theater 4

Harry potter and the cursed child 607 Ο Πολ ΘόρνλεΪ ως Ρον, η Νόμα Ντουμεσβένι ως Ερμιόνη κι η Σερέλ Σκίτι στον ρόλο της κόρης του Ρόουζ.

Harry potter and the cursed child 607 O Αλεξ Πράις στον ρόλο του Ντράκο κι ο Αντονι ΜΠόιλ σε αυτόν του Σκόρπιους