Industry

Happy hour στο Silencio;

στα 10

Απ’ όταν είδατε για πρώτη φορά το «Mulholland Drive», δεν ευχόσαστε να υπήρχε το Silencio, ν’ ανοίγατε την πόρτα του και, υπό την επήρεια του αλκοόλ να βυθιστείτε στη σέξι, μυστηριώδη παράνοια του Ντέιβιντ Λιντς; Ε, από τον Σεπτέμβριο θα μπορείτε να το κάνετε.

Happy hour στο Silencio;

Silencio λεγόταν το φανταστικό κλαμπ που είχε δημιουργήσει ο Ντέιβιντ Λιντς στο «Mulholland Drive» κι έτσι θα λέγεται και το πολύ πραγματικό κλαμπ που πρόκειται ν’ ανοίξει ο σκηνοθέτης τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι, για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το κλαμπ θα βρίσκεται στη rue Montmartre, κάτω από το γνωστό Παρισινό Social Club και θα έχει ένα συναυλιακό χώρο, μία κινηματογραφική αίθουσα φυσικά, μια βιβλιοθήκη τέχνης, ένα εστιατόριο κι ένα κοκτέιλ μπαρ. Φημολογείται, μάλιστα, ότι στα εγκαίνια ο Λιντς θα παρουσιάσει το electro άλμπουμ του που πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης το φθινόπωρο.

Υπέροχη προοπτική για τη νυχτερινή διασκέδαση των Παριζιάνων, να δούμε μόνο ποιος θα τολμήσει να πάει μόνος του στην τουαλέτα…