Buzz

Μια γεύση από την συγκλονιστική ερμηνεία της Σαρλότ Ράμπλινγκ στο «Hannah»

στα 10

Στην ταινία του Αντρέα Παλαόρο δίνει μια ερμηνεία ζωής. Δείτε τι εννοούμε.

Μια γεύση από την συγκλονιστική ερμηνεία της Σαρλότ Ράμπλινγκ στο «Hannah»

Η Χάνα είναι μια μεσόκοπη γυναίκα που κατοικεί σε μια παραθαλάσσια πόλη του Βελγίου κι εργάζεται ως οικονόμος σε ένα μεγαλοαστικό σπίτι. Ζει μια μάλλον αντικοινωνική ζωή με μοναδικές εξαιρέσεις τις μέρες που κάνει ομαδική ψυχοθεραπεία και δραματοθεραπεία προκειμένου να επουλώσει κάποιο βαθύ, ακατονόμαστο τραύμα.

Επιστρέφει κάθε μέρα σε ένα ψυχρό διαμέρισμα, όπου μένει μαζί με τον άντρα της και το σκύλο τους. Λίγες μέρες αργότερα η Χάνα επισκέπτεται με τον άντρα της μια φυλακή κι επιστρέφει μόνη. Μια γυναίκα χτυπάει την πόρτα του διαμερίσματος και απαιτεί ως μητέρα προς μητέρα δικαιοσύνη για το μικρό γιο της που δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

Hannah 607

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική του φιλμ από την Βενετία.

Η Χάνα παραμένει βουβή μέσα σε μια μοναξιά που δείχνει να μην έχει τέλος. Ο γιος της αρνείται την επαφή μαζί της κι απαγορεύει την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον εγγονό της, Ενα σκοτεινό παρελθόν μοιάζει να έχει ρίξει την απαρέγκλιτη σκιά του πάνω στη Χάνα, από το οποίο δεν υπάρχει διέξοδος.

Δείτε πιο κάτω πέντε κλιπ από την ταινία κι απολαύστε την Σαρλότ Ράμπλινγκ σε μια ερμηνεία της οποίας το μεγαλείο κατανοείς ακόμη κι από το πιο μικρό απόσπασμα της.






Δείτε ακόμη: