Buzz

«The Hanging Tree»: H Τζένιφερ Λόρενς τραγουδά στον ρυθμό των Lumineers

στα 10

Μπορεί η ίδια να αισθάνεται αμήχανα με την φωνή της, αλλά στο «The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 1», τα καταφέρνει μια χαρά.

«The Hanging Tree»: H Τζένιφερ Λόρενς τραγουδά στον ρυθμό των Lumineers

Είχε ήδη τραγουδήσει στην προηγούμενη ταινία της σειράς ένα νανούρισμα στην Ρου, μια από τις αντιπάλους της στην αρένα, αλλά στην «Επανάσταση» το βιβλίο και το σενάριο την καλούσε να ερμηνεύσει ένα ολόκληρο τραγούδι και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας Φράνσις Λόρενς, η ιδέα την έκανε να αισθάνεται τόσο αμήχανα που την μέρα των γυρισμάτων έβαλε τα κλάματα.

Στην πραγματικότητα η Λόρενς προσπάθησε να τον πείσει να κάνει απλά lip-sync στα λόγια του τραγουδιού και να χρησιμοποιήσουν την φωνή της Lorde που έχει αναλάβει το soundtrack της ταινίας, αλλά ο Λόρενς ήθελε την ίδια να ερμηνεύσει το «The Hanging Tree».

Το τραγούδι αναφέρεται στο βιβλίο, σαν ένα από αυτά που δίδαξε στην Κάτνις ο πατέρας της αλλά εξ΄αιτίας των στίχων του «Are you coming to the tree / Where they strung up a man they say murdered three» είναι πια απαγορευμένο από την Capitol. Στην διάρκεια της «Επανάστασης» όμως η ηρωίδα θα κατανοήσει το αληθινό νόημα των στίχων και θα το τραγουδήσει και πάλι, σαν μια δήλωση ανεξαρτησίας.

Στην ταινία οι Lumineers έγραψαν την μελωδία για το τραγούδι και τώρα μπορείτε να το ακούσετε με την φωνή της Τζένιφερ Λόρενς η οποία μπορεί να λέει ότι ακούγεται σαν μια «φάλτσα Είμι Γουάινχάουζ» αλλά που στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακή.

Διαβάστε ακόμη: