Buzz

Τα δυο σίκουελς του «Halloween» θα είναι και τα τελευταία για τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

στα 10

Αλλά αυτό δεν σημαίνει και το τέλος του franchise.

Τα δυο σίκουελς του «Halloween» θα είναι και τα τελευταία για τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Ηδη γνωρίζαμε πως «Η Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα αποκτήσει σίκουελ με τον ίδιο ως σκηνοθέτη, ενώ πρόσφατα μάλιστα, στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο, μάθαμε πως πρόκειται για δυο ταινίες με τίτλους «Halloween Kills» το 2020 και «Halloween Ends» το 2021. Αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον Γκόρντον Γκριν, αυτές οι δυο ταινίες θα είναι και οι τελευταίες του στο franchise.

Μιλώντας στο Collider ο ίδιος αποκάλυψε πως η τριλογία αυτή θα ολοκληρώνει το saga του Μάικλ Μάιερς και της Λόρι Στρόουντ, αφήνοντας όμως χώρο για να έρθουν άλλοι σκηνοθέτες με το δικό τους όραμα για να συνεχίσουν τον θρύλο του Μάιερς. «Δεν θα σταματήσουν ποτέ [οι κινηματογραφιστές] να λένε την ιστορία του Φρανκενστάιν στη μεγάλη οθόνη, και ο Μαίκλ Μάιερς είναι πλέον ένα κλασσικό κινηματογραφικό τέρας. Αλλά το δικό μας saga της Τζέιμι Λι Κέρτις ως Λόρι Στρόουν και του Μάικλ Μάιερς τελειώνει εδώ. Το διασκεδαστικό σε όλο αυτό είναι να βλέπεις και το τέλος του, και να γνωρίζεις ότι μπορεί να τελειώσει. Το να τραβάς από τα μαλλιά [μια ιστορία] και την αρμέγεις για λεφτά καταντάει βαρετό» δήλωσε ο Γκόρντον Γκριν, ενώ υποσχέθηκε πως μπορεί το «Halloween Ends» να είναι η τελευταία του ταινία, αλλά σίγουρα θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για την ταινία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν «Η Νύχτα με τις Μάσκες».

Halloween 2018 607

Ο Ντάνι ΜακΜπράιντ, ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας, μιλώντας στο site /Film παλιότερα είχε πει πως «όταν υπογράψαμε το συμβόλαιο για να κάνουμε την ταινία, είχαμε σκεφτεί να γυρίσουμε και τις τρεις ταινίες την μία πίσω από την άλλη, αλλά τελικά είπαμε πως ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μια καλή ταινία. Και αφού συνεργαστήκαμε με όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους είπαμε ας συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε.»

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν η προηγούμενη ταινία του Γκόρντον Γκριν αποτελεί το καλύτερο κλείσιμο του franchise και θεωρούν πως αρχίζει να πέφτει στην παγίδα των ανούσιων και αχρείαστων σίκουελ. Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ όμως για να το διαπιστώσουμε. Πάντως το ευχάριστο είναι πως και ο Τζον Κάρπεντερ επιστρέφει στην παραγωγή, ελπίζουμε μόνο να επιστρέψει και στο soundtrack της.


Διαβάστε ακόμα: Μεταφορές στο σινεμά τρόμου: Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός «Μπαμπούλας»;

Halloween 2018 607