Buzz

«Hair products mostly». Θεαματικό, χορταστικό, extended trailer για το «Elysium»

στα 10

Είναι το blockbuster από το οποίο έχουμε τις μεγαλύτερες προσδοκίες αυτό το καλοκαίρι. Και το νέο, μεγάλο τρέιλερ μας πείθει ότι μάλλον αξίζει την αναμονή.

«Hair products mostly». Θεαματικό, χορταστικό, extended trailer για το «Elysium»

Το «District 9» του Νιλ Μπλόμκαμπ ήταν ίσως η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Γιατί όπως τα σπουδαιότερα δείγματα του είδους, δεν έχτιζε μόνο έναν δικό του κόσμο, μια συναρπαστική μυθολογία αλλά κατόρθωνε να μιλά για ζητήματα που αφορούν το εδώ και το τώρα, για θέματα ουσιαστικά με τον τρόπο μιας sci fi περιπέτειας.

Κάτι ανάλογο υπόσχεται και το «Elysium» που είναι τοποθετημένο στο 2154, σε έναν κόσμο χωρισμένο σε δυο τάξεις ανθρώπων. Από τη μια οι άνθρωποι που ζουν στη γη, φτωχοί κι εξαθλιωμένοι, περισσότεροι απ΄ όσους ο πλανήτης μπορεί να συντηρήσει. Από την άλλη, λίγοι εκλεκτοί πλούσιοι, που ζουν σε έναν διαστημικό σταθμό τελευταίας τεχνολογίας κατασκευασμένο από την Armadyne Corporation. Μόνο που ένας άντρας, ένας πρώην κατάδικος θα αναγκαστεί να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τους δύο ολοκληρωτικά αποκομμένους κόσμους και στην πορεία θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Το πρώτο τρέιλερ μας είχε ήδη ενθουσιάσει, αλλά το καινούριο, μεγάλο σε διάρκεια τρέιλερ, δείχνει ακόμη περισσότερα, σχηματίζει μια καλύτερη εικόνα των ηρώων και των κόσμων που ζουν και τονίζει την ένταση της περιπέτειας και την ταχύτητα της δράσης.


Tags: Elysium